• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag wordt in het Etihad Stadion te Manchester de derby tussen Manchester City en Manchester United gespeeld. Bij beide teams zijn Nederlanders in dienst en dat maakt deze kraker nog mooier. De bookmakers op Voetbalwedden hebben aantrekkelijke pre-odds gereedstaan voor dit Premier League duel in de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Speel mee en scoor de winnende deal! 

Statistieken Manchester City – Manchester United

Manchester City en Manchester United liggen ongeveer 6,4 kilometer van elkaar af en dat vergroot de rivaliteit tussen de topclubs van Engeland. De teams hebben in alle competities 187 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Daarvan won United 77 keer, City 57 keer en werd het 53 keer een gelijkspel.

Op dit moment zijn er heel wat Nederlanders actief voor de Manchester ploegen. Bij Manchester City speelt Nathan Ake in de basis van trainer Josep Guardiola. Bij Manchester United is ex-Ajax trainer Erik ten Hag sinds dit seizoen coach en heeft onder meer Tyrell Malacia en Donny van de Beek onder zijn hoede.

In de Premier League is Arsenal momenteel de koploper met achttien punten. Manchester City volgt op de tweede plaats met zeventien punten. Manchester United staat op de vijfde plaats met dertien punten, maar heeft nog een inhaalwedstrijd te goed.

Odds Manchester City – Manchester United

Voor de Manchester derby willen de bookmakers diep in de buidel tasten. Zo kan je een overwinning van Manchester United tot maximaal x8.00 keer de inleg op gaan leveren. Dat is een torenhoge odd voor de ploeg van trainer Ten Hag.

De wedkantoren keren ook hoge odds uit bij een gelijkspel. Als de twee topploegen in Manchester niet verder komen dan een gelijkspel, keren de bookies tot maximaal x5.90 keer het speelbedrag uit.

Een zege van Manchester City wordt het meest voorspeld en levert in het 1×2 spelsysteem een quotering van maximaal x1.38 keer de inleg op.

Speltypen

Maak het wedden op voetbal nog leuker met een voorspelling in één van de andere speltypen van de bookmakers. Maak bijvoorbeeld een weddenschap in het handicap spelsysteem of under/over speltypen. Verwacht je dat Nederlandse spelers zullen scoren in deze stadsderby van Manchester dan maak je bij de bookmakers heel wat kans om hoge quoteringen te winnen. Zo levert een scorende Nathan Ake voor Manchester City al x151,00 keer je inleg op. Scoort Tyrell Malacia voor zijn club United? Dan staat er met een gemiddelde pre-odd van x31.00 keer de inleg ook een zeer aangename quotering voor jou als voetbalwedder gereed.

Ben je geen fan van het voorspellen van een wedstrijd in de pre-fase? Wacht dan tot de bookmakers overschakelen naar live betting en ontdek wat de wedkantoren je dan aan hoge odds te bieden hebben.

Voetbalwedden

Er worden wekelijks heel wat weddenschappen gedaan op wedstrijden in de Eredivisie, maar ook zeker in de Premier League. De Engelse competitie wordt door velen als de mooiste beschouwd. Voor ons Nederlanders wordt het nog specialer als er landgenoten actief zijn bij de ploeg. Dat is bij de Manchester derby het geval en dus zetten de Nederlandse bookmakers de odds hoog in. Zin om te wedden op de derby van Manchester? Check de bookmakers en zet in.

Datum en tijdstip Manchester City – Manchester United

De Premier League wedstrijd Manchester City – Manchester United zal op zondag 2 oktober gespeeld gaan worden. Het Etihad Stadion is het decor van de derby die om 15:00 uur begint. Bereid je goed voor om een succesvolle weddenschap te maken via Voetbalwedden en scoor bij de betrouwbaarste bookmakers van ons land.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.