• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Italiaanse Supercup met AC Milan en FC Internazionale wordt aanstaande woensdag gehouden in Saudi-Arabië. De stadsgenoten strijden op neutraal terrein in het King Fahd Stadion te Ta’if tegen elkaar voor de eerste prijs van 2023. Bezoek vandaag nog de bookmakers op Voetbalwedden en scoor hoge odds bij de Supercup AC Milan – FC Internazionale!

Statistieken AC Milan – Inter Milaan

AC Milan wist de Supercup van Italië in totaal zeven keer te winnen. De laatste keer dat I Rossoneri dat deed was in 2016. Het versloeg toen Juventus na een zware penaltyreeks. FC Internazionale nam de prijs in totaal acht keer mee naar Milaan. Inter deed dat vorig jaar nog door Juventus te hebben verslagen.

De Italiaanse Supercup wordt in januari gespeeld. Het is een strijd om de trofee tussen de landskampioen en bekerwinnaar van het seizoen daarvoor. AC Milan werd vorig seizoen landskampioen en Inter Milaan is de bekerwinnaar van seizoen 2021-2022.

Ook dit seizoen doen de ploegen het weer uitmuntend goed in de Serie A. AC Milan staat tweede en Inter is de nummer vier in de Italiaanse competitie. De laatste keer dat de teams tegen elkaar speelden was op 3 september vorig jaar. Toen vond het duel in San Siro plaats. De competitiewedstrijd werd toen door AC Milan gewonnen met 3-2.

Odds AC Milan – Inter Milaan

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem zijn het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. Als de derby van Milaan in Saudi-Arabië geen winnaar heeft na negentig minuten speeltijd, keren de bookmakers tot maximaal 3.40 keer je wedbedrag uit.

Pakt AC Milan de prijs door stadsgenoot Inter te verslaan in Ta’if? Dan kun je bij de wedkantoren hoge quotering vinden die oplopen tot maximaal 2.85 keer je aantal ingelegde euro’s.

Krijgen Dumfries en De Vrij de Supercup van Italië in handen, dan keren de wedkantoren op Voetbalwedden tot maximaal 2.50 keer het speelbedrag uit.

Speltypen

Wil je eens op een andere manier wedden op voetbal of ga je voor een combideal? De Nederlandse bookmakers hebben tal van speltypen voor je gereed staan om te wedden op de Italiaanse Supercup. Voorspel de doelpuntmakers of ga voor een correcte score combinatie. Ontdek de torenhoge pre-odds in de under/over speelsystemen of voorspel welke ploeg als laatste scoort. De pre-odds zijn hoe dan ook om te smullen bij deze Milanese derby in Saudi-Arabië.

Ben je geen fan van wedden in de pre-fase, maar juist wel van live wedden? Bezoek dan de bookmakers zodra de Supercup begint en ontdek de quoteringen die de bookmakers hanteren bij de wedstrijd AC Milan – FC Internazionale.

Voetbalwedden

Supercups worden maar eens in het jaar gehouden en dat maakt het wedden op de supercup extra bijzonder. Daar komt nog bij dat de Italiaanse supercup een ontmoeting is tussen de twee grootste clubs uit Milaan. De derby’s tussen AC Milan en Internazionale zijn altijd beladen en helemaal nu er een prijs aan vastzit, wordt er veel van dit duel verwacht. Ga goed voorbereid een weddenschap achterlaten bij de bookmakers en speel bewust. Zo blijft het voetbalwedden leuk en verantwoord.

Datum en tijdstip AC Milan – FC Internazionale

De Italiaanse Supercup wordt woensdag 18 januari gespeeld in het het King Fahd Stadion te Ta’if te Saudi-Arabië. AC Milan en FC Internazionale trappen die dag om 20:00 uur af. Bezoek de bookmakerspagina op Voetbalwedden en voorspel welke ploeg de Supercup van Italië volgens jou gaat winnen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.