• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het wordt dinsdagavond weer spannend in de Johan Cruijff Arena als Ajax het in de Champions League gaat opnemen tegen Besiktas JK. Het is de tweede speelronde in Groep C van het Miljoenenbal. De bookmakers keren hoge odds uit voor deze ontmoeting van Ajax tegen het Turkse Besiktas. Voorspel de wedstrijd via Voetbalwedden! 

Statistieken Ajax – Besiktas

Het wordt voor Ajax de eerste keer dat het Besiktas ontvangt in de Johan Cruijff Arena. Dinsdagavond mag de wedstrijd in een volle Arena gespeeld worden en dat jut de Ajacieden vast op om een goed resultaat te boeken tegen de Turkse ploeg. De eerste groepswedstrijd verliep op rolletjes voor de Ajacieden. Van Sporting Portugal werd met 1-5 gewonnen in Lissabon.

Besiktas speelde op dat moment in eigen Vodafone Park Stadion tegen Borussia Dortmund. De ploeg van trainer Sergen Yalcin verloor met 1-2. Borussia Dortmund en Sporting Portugal spelen dinsdagavond na de wedstrijd van Ajax – Besiktas tegen elkaar in Dortmund.

Ajax kan dinsdag hoogstwaarschijnlijk weer beschikken over Davy Klaassen. De middenvelder van Ajax is zo goed als hersteld van een liesblessure. Besiktas heeft een lange lijst met geblesseerden en het is nog maar de vraag welke spelers er toch mee kunnen naar Amsterdam.

Odds

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn het hoogst ingeschaald bij een overwinning van Besiktas. Je kunt maximaal x19.00 keer je speelbedrag terugverdienen als jouw voorspelling op winst van de Turkse ploeg uitkomt.

Een gelijkspel is bij de online bookmakers x8.65 keer je speelbedrag waard. Winnen de Ajacieden volgens jou? Dan kun je maximaal x1.13 keer je speelbedrag terugverwachten op jouw bankrekening als Ajax dinsdag wint.

Speltypen

Diverse soorten speltypen maken het wedden op voetbal nog uitdagender. Zo hebben de bookmakers torenhoge odds voor je klaarstaan in het 1×2 spelsysteem en live betting. Denk jij dat Ajax ook in deze wedstrijd weer flink gaat scoren? Dan kun je helemaal los gaan in het Juiste Score Combinatie speltype. Wint Ajax met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan win jij x2.39 keer je speelbedrag terug. Winnen de Ajacieden met 4-0, 5-0 of 6-0? Dan loopt de beloning met een odd van x4.20 keer je speelbedrag nog wat hoger op. Wint Besiktas met 0-4, 0-5 of 0-6? Dan belonen de online bookmakers elke speler die dit vooraf goed voorspelde x250.00 keer het wedbedrag uit.

Sebastian Haller is met zijn vier treffers in de wedstrijd tegen Sporting Portugal topscoorder van de Champions League. Maakt Haller dinsdag tegen Besiktas twee of meer goals? Dan kun je x4.40 keer je wedbedrag verdienen met een goede voorspelling. Maakt David Neres twee doelpunten of meer? Dan wordt er x6.00 keer het wedbedrag uitgekeerd. Scoort Neres door middel van een hattrick dan kan je beloning zelfs oplopen tot x21.00 keer het ingelegde wedbedrag. Houd de quoteringen van je bookmaker goed in de gaten en zet in op het voor jou gunstigste moment.

Voetbalwedden Ajax – Besiktas Champions League

De UEFA Champions League is het grootste toernooi waar in heel Europa veel op wordt gegokt. De bookmakers schroeven de quoteringen dan ook hoog op en hebben vaak aanbiedingen om een bigdeal te maken. Voetbalwedden heeft de betrouwbaarste bookmakers voor je opgezocht. Het enige dat jij nog hoeft te doen, is de juiste voorspeling(en) achter te laten en kijken hoe Ajax het gaat doen tegen Besiktas. Voetbal wedden maakt een wedstrijd nog spannender dan dat het al is. Zeker als het gaat om Champions League wedstrijden waar vele ogen uit heel Europa op gericht zijn.

Datum en tijdstip Ajax – Besiktas

De Champions League wedstrijd in Groep C Ajax – Besiktas wordt dinsdagavond 28 september gespeeld in de Johan Cruijff Arena. Het duel begint al om 18:45 uur. Rond een uur of negen is bekend of jouw voorspelling(en) zijn uitgekomen en of de bookmakers jouw kunnen cashen. Begin alvast te wedden in de pre-fase of wees er op tijd bij als je live wilt inzetten op het duel van Ajax tegen Besiktas. Voetbalwedden wenst je veel kijk- en winplezier!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.