• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In De Kuip te Rotterdam staat aanstaande zondag De Klassieker Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam gepland. Bij de Nederlandse bookmakers kunnen voetbalgokkers hoge odds winnen bij Klassieker Feyenoord – Ajax met een correcte voorspelling via Voetbalwedden.nl! Welke ploeg wint volgens jou deze eeuwige rivalenstrijd in De Kuip? Vergelijk, zet in en win met jouw voetbalkennis op De Klassieker!

Statistieken

De Klassieker van aanstaande zondag is er één tussen de nummer twee en vijf van de Eredivisie. Op de tweede plaats staat Feyenoord met 66 punten. De ploeg van trainer Arne Slot heeft negen punten minder dan koploper PSV Eindhoven. Ajax Amsterdam is de nummer vijf in het rijtje. Het team van trainer John van ’t Schip heeft 45 punten bij elkaar geharkt.

De Eredivisie teams zijn dit weekend bezig aan de 29ste speelronde van de competitie. Er zijn nog zes speelronden te gaan. Feyenoord kan met de tweede plaats Champions League voetbal gaan spelen. Ajax zal op de vijfde plaats nog play-offs moeten spelen voor een ticket naar een nieuw Conference League seizoen.

Odds Feyenoord Rotterdam – Ajax Amsterdam

Wedden in de pre-fase kan voor mooie beloningen zorgen als er een correcte weddenschap wordt geplaats bij de Nederlandse bookmakers. De maximale beloningen bij De Klassieker lopen op tot ruim boven de zes keer het speelbedrag. Een overwinning van Feyenoord levert tot 1.47 keer het speelbedrag op, maar er zijn hoge quoteringen te vinden in het traditionele 1×2 spelsysteem.

De hoogste beloningen bij een correcte voorspelling op De Klassieker, worden  uitbetaald bij een zege van Ajax. Als de Ajacieden winnen, kan er tot 6.22 keer het speelbedrag gescoord worden bij wedkantoren op Voetbalwedden.nl. Een speelbedrag van tien euro levert dan bijna zes keer zoveel op!

Zijn de eeuwige rivalen aan elkaar gewaagd in De Kuip? Dan wordt er tot 4.81 keer het speelbedrag uitgekeerd als Feyenoord en Ajax elkaar in evenwicht weten te houden en de punten met elkaar gaan delen. Een mooie beloning bij een gelijkspel!

Speltypen

De odds in het 1×2 spelsysteem zijn al om te smullen voordat De Klassieker begint, maar er kunnen nog meer hoge beloningen gescoord worden via andere speltypen. De bookmakers schroeven de quoteringen in speelsystemen als over/under, handicap en welke spelers scoort als eerste nog dagelijks op. Wil je alles uit je voorspelling kunnen halen? Vergelijk dan de diverse speltypen en bookmakers met elkaar en ontdek de beste deal!

Voetbalwedden

Online voetbalwedden kan op heel veel manieren veilig en bewust. Kies voor betrouwbare bookmakers die de nodige licenties hebben om in Nederland sportweddenschappen aan te mogen bieden. Ontdek wat jouw favoriete bookmaker is bij De Klassieker via Voetbalwedden.nl en scoor de pre-odds of live bettingdeals. Live wedden op Feyenoord – Ajax is mogelijk als de aftrap in De Kuip heeft plaatsgevonden. Lees de voorwaarden van live bettingdeals goed door bij de sportsbooks en scoor de beste deals.

Datum en tijdstip Feyenoord – Ajax

De Eredivisie wedstrijd Feyenoord – Ajax wordt op zondag 7 april om 14:30 uur gespeeld. De rivalen treffen elkaar in De Kuip te Rotterdam. Als de aftrap geweest is, kunnen voetbalgokkers alleen nog live wedden op Feyenoord – Ajax. Ga voor de beste bookmakers en hoge pre-odds of live bettingdeals naar de bookmakerspagina via Voetbalwedden.nl! Vergelijk, zet in en win bij Feyenoord – Ajax!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.