• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Zuid-Amerika worden deze week de vijftiende speelronden van de WK kwalificaties gespeeld. Donderdagavond staan Ecuador en Brazilië tegenover elkaar. De Brazilianen staan eerste in de poule en zijn zeker van deelnamen aan het WK 2022 in Qatar. Ecuador staat derde en heeft nog wat punten nodig om naar het wereldkampioenschap voetbal te mogen. Ga naar de bookmakers op Voetbalwedden.nl en scoor de beste bookmakers deals bij Ecuador – Brazilië. 

Statistieken Ecuador – Brazilië

De tien landenteams hebben nog vier speelronden te gaan om kans te maken op een WK-ticket. Er kunnen nog twaalf punten verdiend worden. Brazilië staat met 35 punten bovenaan de lijst en heeft zich al verzekerd van deelnamen aan het wereldkampioenschap eind dit jaar. Op de tweede plek staat Argentinië met 29 punten. Ook de Argentijnen hebben genoeg punten bij elkaar gehaald om naar Qatar te mogen. Er zijn nog twee ploegen die zich direct kunnen plaatsen. Op dit moment hebben Ecuador en Colombia daar de beste papieren voor. Ecuador staat op de derde plek met 23 punten. Colombia is met zeventien punten de nummer vier in het rijtje. De landenploeg die op de vijfde plek eindigt, maar nog een promotie ronde spelen.

In deze WK kwalificatie reeks heeft Brazilië al in eigen land gespeeld tegen Ecuador. De Brazilianen waren toen met 2-0 te sterk voor Ecuador. Richarlison (Everton) en Neymar (PSG) maakten toen de goals voor het Braziliaanse elftal. Enkele weken na deze ontmoeting speelden de teams tegen elkaar in de Copa Amerika. Beide team slaagden er toen niet in om van elkaar te winnen. In Brazilië werd het een gelijkspel 1-1.

Odds Ecuador – Brazilië

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers liggen dicht bij elkaar. De hoogste quotering wordt uitgekeerd als Ecuador wint. Je kunt dan gemiddeld x3.20 keer je speelbedrag verdienen bij Bet365. Een gelijkspel levert bij deze bookmaker ook x3.20 keer je inleg op.

Toch zijn de online bookmakers bereid om de uitkeringen bij een zege van de Brazilianen op x2.25 keer je inleg in te schalen. Dat is hoog voor een sterk voetballand als Brazilië.

Wil je desondanks toch liever de quoteringen voor live wedden afwachten? Deze worden bekend gemaakt als de bal zaterdagavond gaat rollen in Estadio Rodrigo Paz Delgado te Quito. Zij blijven actief tot het laatste fluitsignaal. Check onze bookmakerspagina voor alle live betting opties.

Speltypen

Diverse speltypen maken het wedden op voetbal nog leuker. Ontdek je voetbalkennis met de correct score combinatie. Wint Ecuador met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan keren de bookmakers x4.35 keer de inleg uit. Wint Brazilië met diezelfde cijfers, dan kun je rekenen op een uitkering van x3.30 keer je speelbedrag. Ontdek ook de overige quoteringen in dit speltype.

Ook Match Specials kunnen een flinke duit opleveren. De Nederlandse TOTO keert gemiddeld x2,70 keer je inleg uit als de Brazilianen op voorsprong komen na exact zestig minuten. Beide teams scoren, maar het wordt geen gelijkspel, dan wordt er zelfs met x3.20 keer het speelbedrag nog een iets hogere quotering gehanteerd.

Voetbalwedden

De Eredivisie ligt deze week even stil, maar er zijn gelukkig genoeg mooie wedstrijden waar deze week volop op gewed gaat worden. Wil jij ook geen kans op hoge bookmakersbeloningen mislopen? Overweeg dan eens een gokje te wagen in de WK kwalificatie ronden van Zuid-Amerika. Hiervoor keren de bookmakers graag hoge odds uit aan alle spelers die de wedstrijden juist weten te voorspellen.

Datum en tijdstip

Wil je meespelen via Voetbalwedden op de WK kwalificaties van Zuid-Amerika? De wedstrijd Ecuador – Brazilië zal donderdagavond plaatsvinden in het Estadio Rodrigo Paz Delgado te Quito in Ecuador. Het duel begint om 22:00 uur (Nederlandse tijd). Mis niets van de WK kwalificaties via Voetbalwedden.nl. Vergelijk, zet in en win bij de bookmaker die het beste bij jou past.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.