• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week worden de inhaalwedstrijden van Feyenoord – Heracles en AZ – Fortuna afgewerkt. Woensdag treffen Feyenoord Rotterdam en Heracles Almelo elkaar aan in de Kuip te Rotterdam. Verwacht je een zege van Feyenoord of gaan de Heraclieten met drie punten terug naar Almelo? Bij Voetbalwedden.nl vind je de betrouwbaarste bookmakers met hoge pre-odds.

Statistieken Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo

Feyenoord is al een aantal weken ongeslagen. De ploeg van trainer Arne Slot verloor begin oktober nog van Vitesse in Arnhem: 2-1. Sindsdien worden de duels niet alleen gewonnen, maar verliezen deed Feyenoord niet meer. De laatste twee wedstrijden eindigden echter wel met een gelijke eindstand. Vorige week donderdag kwam Feyenoord uit in de Conference League. De uitwedstrijd bij Slavia Praag werd een gelijkspel 2-2. Afgelopen weekend werd het ook een gelijkspel 0-0 bij FC Twente in de Eredivisie.

Heracles Almelo worstelt zich een weg in de middenmoot van de Eredivisie. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor afgelopen weekend met 1-0 van FC Utrecht. Vorige week werd er nog gewonnen van Fortuna Sittard met 3-1. Een wedstrijd daarvoor ging ook al verloren voor de Heraclieten. Op bezoek bij FC Twente werd het 1-0 voor de Enschedeërs.

Odds

De quoteringen in de pre-fase voor de wedstrijd Feyenoord – Heracles zijn niet mis. Voor winst van Heracles Almelo wordt met een odd van x7.00 keer je inleg de hoogste odd van deze wedstrijd uitgekeerd.

In het 1×2 spelsysteem wordt x4.95 keer je inleg uitbetaald als Feyenoord en Heracles de punten gaan delen en jij vooraf al een gelijkspel had ingevuld bij de bookmakers. Een overwinning van Feyenoord is x1.42 keer je inleg waard.

Speltypen

Een weddenschap in het 1×2 spelsysteem is bij veel bookmakers gemakkelijk te combineren met een ander speltype. Zo kun je een extra beloning pakken door te voorspellen of beide teams wel of niet scoren. Bij een treffer van Feyenoord en Heracles zijn de bookies bereid x1.80 keer je inleg uit te betalen. Scoren beide ploegen niet, dan wordt dat x1.91 keer je inleg. Makkelijk verdiend!

Dit is maar een voorbeeld van de vele speltypen die er beschikbaar zijn. Zo kun je bijvoorbeeld ook wedden op een speler die volgens jou scoort. Neem ook eens een kijkje bij de quoteringen voor live wedden. Door live te wedden op de wedstrijd Feyenoord – Heracles kun jij tijdens de wedstrijd op vele manieren inzetten bij de bookmakers. Handig voor als de wedstrijd plots anders wordt of als jij denkt dat er een speler is die nog weleens kan gaan scoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is en blijft razend populair. Helemaal nu het aanbod aan bookmakers groter is geworden vanaf 1 oktober dit jaar. Wil jij ontdekken welke bookmaker het best bij jou past, welke er vaak speciale deals hebben of vergelijk de odds op Voetbalwedden. Alles met als doel jou te laten scoren bij de Nederlandse bookmakers.

Datum en tijdstip Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo

Wil jij meespelen via de pre-fase of via live betting? Het is in beide gevallen van belang exact te weten wanneer de wedstrijd zal plaatsvinden. De inhaalwedstrijd Feyenoord Rotterdam – Heracles Almelo wordt woensdag 1 december om 20:00 uur gespeeld in de Rotterdamse Kuip. Behoor jij woensdagavond tot de winnaars door deze wedstrijd goed te voorspellen bij de bookmakers op Voetbalwedden?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.