• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend staan er mooie wedstrijden gepland in de Nederlandse Eredivisie. Zaterdagavond staat er met SC Heerenveen en Ajax Amsterdam een mooi duel op de rol. Voetbalwedden heeft de bookmakers opgezocht die hoge pre-odds voor het Eredivisie duel SC Heerenveen – Ajax Amsterdam voor je klaar hebben staan. Speel mee en maak de winnende deal! 

Statistieken SC Heerenveen – Ajax Amsterdam

De meesten zullen zich de laatste onderlinge ontmoeting van SC Heerenveen en Ajax Amsterdam nog wel herinneren. In april dit jaar wist Ajax op het nippertje drie punten te boeken in het Abe Lenstra Stadion. Heerenveen kwam al snel op voorsprong en Ajax maakten voor de rust nog de gelijkmaker, maar de genadeklap bleef nog even uit. Ajax wist in de tweede helft nogmaals te scoren en daar bleef het dan ook bij: 1-2. Vorig jaar werd het 1-3 voor de Ajacieden in de Friese plaats.  Heerenveen heeft thuis al lang niet meer gewonnen van Ajax. Ruim dertien jaar geleden werd 5-2 voor de Friese ploeg.

Ajax staat in de Eredivisie op de eerste plaats met negentien punten. De ploeg van trainer Erik ten Hag maakte dit seizoen al dertig goals in de Nederlandse competitie en kreeg er maar twee tegen. De Amsterdammers worden achtervolgt door PSV dat tweede staat met achttien punten.

SC Heerenveen is met dertien punten zevende in de Eredivisie. De ploeg van trainer Johnny Jansen laat ploegen als Vitesse en SC Cambuur net achter zich.

Odd SC Heerenveen – Ajax Amsterdam

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem van de bookmakers zijn als volgt ingedeeld. De hoogste odd van deze wedstrijd wordt uitgekeerd als Heerenveen na dertien jaar thuis weer weet te winnen van Ajax. Je inleg wordt dan x10.25 keer meer waard.

Een gelijkspel is goed voor een beloning van x6.75 keer het speelbedrag. Denk je dat Ajax wint? Dan kun je rekenen op een beloning van maximaal x1.24 keer je speelbedrag als de Amsterdammers winnen in het Abe Lenstra Stadion.

Speltypen

Wil jij naast het 1×2 spelsysteem ook een ander speltype uitproberen? Kijk dan bij de bookmaker van jouw keuze eens naar de mogelijkheden. Bij de TOTO kun je bijvoorbeeld spelen op de manier hoe Heerenveen of Ajax wint. Denk jij dat SC Heerenveen wint na achterstand? Dan kun je al x31.00 keer je inleg opstrijken. Winnen de Ajacieden na achterstand dan staat er met x6.75 keer je inleg nog een prima quotering voor je klaar.

Ben je ervan overtuigd dat beide teams scoren? Dan kun je in een klap xx1.70 keer je inleg terugverdienen als het antwoord ja is. Is het antwoord nee? Dan wordt jouw speelbedrag op deze voorspelling x2.03 keer zo veel waard zonder dat je er zelf iets voor hoefde te doen. Makkelijker verdienen kan haast niet.

Voetbalwedden

Nu er bij meer bookmakers legaal mag worden gespeeld, is voetbal wedden nog populairder geworden in ons kleine voetballandje. Diverse (nieuwe) bookmakers beloven je een welkomstbonus of extra hoge odds als je voor de eerste keer bij hen speelt. Let wel dat je bij een betrouwbare bookmaker je geld achterlaat. Helaas komt het voor dat niet elk wedkantoren veilig is. Via Voetbalwedden kom je alleen maar bij de best betrouwbare en eerlijke bookmakers terecht waar je veilig kunt voetbalwedden.

Datum en tijdstip SC Heerenveen – Ajax Amsterdam

SC Heerenveen en Ajax Amsterdam beginnen zaterdag 16 oktober om 18:45 uur aan hun negende speelronde in de Eredivisie. Denk jij te weten hoe deze wedstrijd verloopt en eindigt? Laat jouw voorspelling(en) dan achter bij de bookies op Voetbalwedden en scoor hoge beloningen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.