• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op vrijdag 4 augustus strijden Feyenoord en PSV Eindhoven tegen elkaar om de Johan Cruijf Schaal. De landskampioen uit Rotterdam en bekerwinnaar uit Eindhoven treffen elkaar in De Kuip. De winnaar mag de schaal mee naar huis nemen. De vorige twee edities ging de trofee mee naar Brabant. Waar gaat het dit seizoen naar toe? Wedden op Johan Cruijff Schaal wedstrijd Feyenoord – PSV Eindhoven doe je bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.

Statistieken

De Johan Cruijff Schaal is de Nederlandse supercup dat wordt gestreden tussen de landskampioen en bekerwinnaar van het vorige seizoen. Feyenoord wist in mei dit jaar de titel te veroveren en PSV won de bekerfinale van Ajax Amsterdam. Met het winnen van de Johan Cruijf Schaal kunnen beide teams dit jaar dus nog een prijs in de kast gaan zetten.

De laatste wedstrijden tussen Feyenoord en PSV waren in de Nederlandse Eredivisie. Van de Eindhovense ploeg wisten de Rotterdammers de minste punten te pakken. In de Brabantse lichtstad won PSV met 4-3 van de bezoekers uit de havenstad. In De Kuip waren de teams aan elkaar gewaagd. Op 5 februari dit jaar werd het 2-2 in Rotterdam-Zuid.

Odds Feyenoord – PSV Eindhoven

Aan de quoteringen voor de Johan Cruijff Schaal 2023 is wel af te lezen dat de Nederlandse bookmakers Feyenoord als favoriet van dit duel bestempelen. De hoogste quoteringen staan bij een gelijkspel ingedeeld. De bookmakers keren tot 3.60 keer het speelbedrag als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar van de 27ste editie van de Johan Cruijf Schaal is.

De pre-odds bij winst van PSV staan op maximaal 3.25 keer het wedbedrag ingedeeld en dat is hoog voor de ploeg uit Eindhoven.

De meeste weddenschappen worden geplaatst op winst van Feyenoord. Als de Rotterdamse ploeg wint, dan keren de bookmakers tot maximaal 2.17 keer het speelbedrag uit bij winst van de huidige landskampioen.

Speltypen

De Johan Cruijff Schaal is één van de gebeurtenissen in een voetbalseizoen waar veel voetbalgokkers op wedden. De bookmakers bieden dan ook heel veel mogelijkheden aan om te kunnen wedden op de Johan Cruijff Schaal. Voorspel de winnaar, of de speler die het winnende doelpunt gaat maken. Als bijvoorbeeld Feyenoorder Alireza Jahanbakhsh scoort, dan kunnen voetbalvoorspellers daarmee al x3.00 aan bookmakersbeloningen scoren. Scoort Mart Wieffer als eerste? Dan keren de wedkantoren zelfs tot 15.00 keer de inleg uit.

Maakt de spits Luuk de Jong een doelpunt voor de Eindhovense ploeg dan staat daar een hoge beloning van 3.10 keer de inleg tegenover. Mocht Patrick van Aanholt het eerste doelpunt van de wedstrijd maken, dan zijn de bookies zelfs bereid tot 19.00 keer het speelbedrag uit te keren aan voetbalgokkers die deze voorspelling hadden ingevuld bij de wedkantoren.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden is het van groot belang dat voetbalgokkers veilig kunnen wedden op voetbalwedstrijden. Op de bookmakerspagina zijn de betrouwbaarste wedkantoren van ons land te vinden. Veilig en bewust wedden op voetbal heb je zelf ook in de hand door op tijd te stoppen en te spelen met bedragen die je kunt missen. Ook met een goede voorbereiding wordt de kans op een succesvolle weddenschap, op bijvoorbeeld de Johan Cruijff Schaal, groter.

Datum en tijdstip Feyenoord – PSV Eindhoven

De Johan Cruijff Schaal vindt plaats op vrijdag 4 augustus in De Kuip te Rotterdam. De wedstrijd begint om 20:00 uur. Ongeveer twee uur later zat bekend zijn welke ploeg heeft gewonnen en de schaal omhoog mag houden. Bij Voetbalwedden.nl staan de bookmakers klaar om elke weddenschap op de Johan Cruijff Schaal 2023 op te nemen. Live wedden kan ook! Schakel dan tijdens de wedstrijd in bij de bookies en vul de voorspellingen in.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.