• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Bondscoach Frank de Boer gaat komende woensdag weer de wei in met het elitekorps van het Nederlandse voetbal. In een oefenwedstrijd tegen Spanje bereiden de Oranjemannen zich voor op de Nations Leaguewedstrijden tegen Bosnië en Herzegovina en Polen. Tot nu toe wist Frank de Boer als bondscoach nog niet te imponeren. Een zege op de Spanjaarden zal het zelfvertrouwen van hem en het team een flinke boost geven. Wil jij een financiële boost scoren door een voorspelling te plaatsen? Check dan de pre-odds bij Voetbalwedden

Statistieken

De oefenwedstrijd tegen de Spanjaarden is de derde confrontatie sinds de verloren WK-finale van 2010. Oranje ging destijds in de verlenging met 0-1 onderuit. Vier jaar later, tijdens het WK van 2014, nam Nederland al revanche door met 1-5 te winnen. De laatste keer dat beide landen elkaar troffen was in 2015. Ook toen was het Nederlands elftal de baas: 0-2 winst in een oefenduel waarin Stefan de Vrij en Davy Klaassen de doelpunten voor hun rekening namen.

Beide spelers zijn er ook komende woensdag bij, maar ontbraken in de Nations League wedstrijd die Oranje op 14 oktober van dit jaar speelde. Klaassen zat niet bij de selectie, De Vrij was geblesseerd. Nederland speelde met 1-1 gelijk en dat was het tweede gelijkspel op rij voor de Oranje-brigade. De Boer en zijn mannen hadden namelijk drie dagen ervoor met 0-0 gelijkgespeeld tegen Bosnië en Herzegovina.

Dit oefenduel staat in het teken van de return tegen Bosnië en Herzegovina. Dat duel staat voor zondag 15 november op de agenda.

Odds

Maar dus eerst dit oefenduel tegen Spanje. De online bookmakers durven op voorhand niet een echte favoriet aan te wijzen en dat is goed nieuws voor de pre-odds! Die zijn namelijk in alle gevallen zeer interessant. Wint Nederland? Dan zijn wij als Oranjesupporters natuurlijk blij, maar heb je dit ook voorspelt via onze bookmakerspagina, dan is er ongetwijfeld sprake van extra feestvreugde. Weddenschappen op winst voor Oranje leveren gemiddeld namelijk x2,75 keer je inleg op!

Bij TOTO.nl staat een zege voor de Spaanse nationale voetbalploeg ietsje lager ingeschaald, maar een overwinning van Spanje zorgt komende woensdag nog altijd voor een ruime verdubbeling van het wedbedrag: x2,38. De hoogste pre-odds vinden we bij een gelijkspel. Als Nederland en Spanje elkaar in evenwicht houden, betalen de bookmakers gemiddeld x3,40 keer het ingelegde speelbedrag uit aan spelers die dit vooraf voorspelden.

Speltypen

Je hoeft natuurlijk niet altijd een glazen bol te hebben om geld te verdienen aan wedstrijden van het Nederlands elftal. Een dosis gezond verstand, voetbalkennis en achtergrondinformatie over de diverse wedtypes helpen je al een heel eind op weg. Maar is je dat alsnog te risicovol? Ga dan voor live wedden!

Bij deze spelopties kan je tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal bepalen waar je op gaat gokken. De bonussen liggen bij dit speltype vaak iets lager dan in de pre-wedstrijd fase, maar aan de hand van het vertoonde spel, de tussenstand, de opstelling of wissels kan je wél beter bepalen hoe het gaat eindigen. De winstkansen liggen dus hoger!

Voetbalwedden

Mis je de sfeer in het stadion ook zo enorm? Voer de spanning dan zelf weer wat op door mee te spelen via Voetbalwedden.nl! Het volgen van voetbalwedstrijden wordt nog leuker en spannender als je een voorspelling plaatst bij één van de legale en betrouwbare wedkantoren waarmee wij samenwerken. Speel mee met Koning TOTO en scoor die winnende weddenschap!

Datum en tijdstip

De oefenwedstrijd Nederland – Spanje wordt gespeeld op woensdag 11 november in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. De wedstrijd wordt zonder publiek gespeeld en begint om 20:45 uur. Laat ons weten welke uitslag je verwacht bij dit duel tussen twee toplanden in de voetballerij. Win fraaie bonussen bij een winnende voorspelling en juich mee bij elke goal of redding!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.