• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de zestiende finales van de KNVB beker speelt Feyenoord aanstaande donderdag in de Kuip tegen PEC Zwolle. Bij de Nederlandse bookmakers zijn de Rotterdammers torenhoog favoriet, maar moeten die rol donderdagavond nog gaan bewijzen. Heb jij zin om te wedden op de KNVB bekerwedstrijd Feyenoord – PEC Zwolle? Ga dan naar de bookmakers op Voetbalwedden, vergelijk de odds, zet in en win met jouw voorspellingen. 

Statistieken Feyenoord – PEC Zwolle

Feyenoord en PEC Zwolle speelden bijna acht jaar geleden voor de laatste keer tegen elkaar in de KNVB beker. In 2015 vond dit duel plaats in de 32ste speelronde van het Nederlandse bekertoernooi. Ook toen werd de wedstrijd in de Kuip gespeeld. Feyenoord won met 3-0 van de bezoekers uit Zwolle en kon zich gaan opmaken voor de zestiende finales. Twee van de drie goals werden toen gemaakt door Dirk Kuyt. Het andere doelpunt kwam van PEC Zwolle speler Dirk Marcellis per ongelijk in het doel van zijn doelman Mickey van der Hart scoorde.

Feyenoord wist in totaal dertien keer de beker te winnen. De laatste officiële keer dat Feyenoord de beker won was in 2018. De Rotterdamse ploeg versloeg toen AZ Alkmaar in de finale met 3-0. PEC Zwolle pakte de beker één keer in de clubhistorie. In 2014 veroverde de Overijsselse ploeg de beker van Ajax door in de finale te winnen met 5-1 van de Amsterdamse ploeg.

Odds Feyenoord – PEC Zwolle

De pre-odds bij de Nederlandse bookmakers zijn bij dit duel het hoogst bij winst van PEC Zwolle. Bij bookmaker Unibet staat een maximale quotering van 9.00 keer je inleg genoteerd als PEC aanstaande donderdag wint.

Mocht er binnen de reguliere speeltijd nog geen winnaar zijn, dan kun je bij bookmaker Bet365 tot maximaal 6.00 keer je inleg scoren en dat is ook een torenhoge odd bij deze wedstrijd.

Ook bij een overwinning van de Rotterdamse ploeg vind je de hoogste quoteringen bij bookmaker Bet365. Dit Nederlandse wedkantoor keert tot maximaal 1.33 keer de inleg uit als Feyenoord de zestiende speelronden van de KNVB beker wint. Vul op je spelformulier in welke speler volgens jou gaat scoren in de Kuip of ga voor de hoogste odds in de under/over speelsystemen. Wil je liever live wedden op Feyenoord – PEC Zwolle? Ook dat is mogelijk bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Speltypen

Met de diverse speltypen die de bookmakers aanbieden, kun je nog meer hoge odds scoren. Gok bijvoorbeeld op de ploeg die volgens jou als eerste scoort of de manier van winnen. Bij die laatste speeloptie kan je quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 40.00 keer je speelbedrag.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden zijn alleen de Nederlandse bookmakers te vinden die over een KSA-licentie beschikken en daarmee voetbalweddenschappen mogen aanbieden in ons land. Je weet dan zeker dat je speelt bij een betrouwbaar wedkantoor. Met een goede voorbereiding op een bepaald duel verhoog je de kans om te winnen  met jouw voorspellingen. Ben jij er al uit wat Feyenoord – PEC gaat worden? Ga dan naar de bookmakerspagina vergelijk de bookmakers en zet in op de ploeg die volgens jou de meeste kans heeft deze wedstrijd te winnen.

Datum en tijdstip Feyenoord – PEC Zwolle

De zestiende finale van de KNVB beker Feyenoord – PEC Zwolle staat gepland op donderdag 12 januari. Het duel in de Kuip te Rotterdam begint om 21:00 uur. Meespelen in de pre-fase kan tot de wedstrijd begint. Na  het startsignaal is het alleen nog mogelijk te wedden via live betting. Maak de beste deals door slim in te zetten bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.