• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week staat in het teken van de TOTO KNVB Beker. De Eredivisieploegen FC Twente en Feyenoord treffen elkaar in de zestiende speelronde in de Grolsch Veste. De bookmakers hebben diverse hoge pre-odds klaarstaan en jij kan een graantje meepikken als je de juiste voorspelling invult. Wat wordt volgens jou het KNVB Bekerduel FC Twente – Feyenoord in Enschede? Speel mee via Voetbalwedden.nl!

Statistieken FC Twente – Feyenoord Rotterdam

Beide ploegen speelde afgelopen weekend in de Nederlandse Eredivisie. De resultaten waren bij beide teams verschillend. FC Twente kwam thuis tegen RKC Waalwijk in actie. De ploeg uit Enschede won dat duel met 2-1 van de Waalwijkse ploeg.

Feyenoord kon zondag koploper worden, maar greep die kans mis. De uitwedstrijd bij FC Groningen werd niet gewonnen waardoor de Rotterdammers nu derde in de Eredivisie staan. In de Euroborg werd het met 1-1 een gelijkspel tegen de Groningers.

FC Twente won de KNVB beker in 2001 en 2011. Feyenoord won het toernooi voor de laatste keer in 2018. In 2010 en 2004 speelden de ploegen tegen elkaar in het bekertoernooi. In 2010 stonden de teams tegenover elkaar in de halve finale. Feyenoord won toen met 2-1. In 2004 betrof het de kwartfinale die door de Tukkers werd gewonnen na extra tijd (3-1)

Odds FC Twente – Feyenoord

Bij de bookmakers zien hoge pre-odds bij winst van FC Twente. De maximale bonus bij een zege van de Tukkers kan oplopen tot x3,15 keer je inleg. Bij een gelijkspel binnen de reguliere speeltijd loopt de quotering zelfs nog wat hoger op. Maximaal kun je x3,55 keer het ingelegde bedrag uitbetaald krijgen als er na negentig minuten verder gespeeld moet worden om een winnaar te krijgen.

In het 1×2 spelsysteem staat een quotering van x2,07 keer de inleg voor je paraat als Feyenoord woensdag wint in Enschede.

Speltypen

Bookmakers bieden diverse speltypen aan voor de KNVB bekerduels die deze week worden gehouden. Zo kun je naast het 1×2 spelsysteem ook wedden op de uitslag. Wordt de bekerwedstrijd gewonnen door Feyenoord met 0-1, 0-2 of 0-3, dan keren de bookmakers al x3.65 keer je speelbedrag uit. Veegt FC Twente de Rotterdamse ploeg van het veld door met 0-4, 0-5 of 0 -6 te winnen? Dan wordt je inleg zelfs x125,00 keer zoveel waard.

Nog een speltype waar je flink mee kunt scoren is welke speler(s) er gaan scoren. Of voorspel de eerste of tweede helft van de wedstrijd correct. Voor meer informatie over de speltypen of het inzetten, vind je op onze website.

Voetbalwedden

Het bekertoernooi staat bekend om haar spectaculaire wedstrijden en verrassende uitslagen. Dat maakt het voetbal wedden op de TOTO KNVB beker nou nog leuker. I-gamers weten dat al en profiteren van deze statistiek. Hoe verloopt de wedstrijd van FC Twente en Feyenoord volgens jou? Speel voor fraaie bonussen bij je bookmaker door de juiste weddenschap op het juiste moment te plaatsen. Op Voetbalwedden.nl vind je altijd de beste bookmakers die over een licentie beschikken van de Nederlandse Kansspel Autoriteiten.

Datum en tijdstip FC Twente – Feyenoord Rotterdam

Het KNVB bekerduel FC Twente – Feyenoord Rotterdam wordt op woensdag 15 december gespeeld in De Grolsch Veste te Enschede. Om 18:00 uur zal er afgetrapt worden en een kleine twee uur later zal bekend zijn welke ploeg er doorgaat naar de volgende ronde. Speel mee via de pre-fase of schakel in tijdens de wedstrijd voor live wedden. Ook daar hebben de bookmakers dan aantrekkelijke odds voor gereedstaan. Speel mee en scoor hoge bonussen via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.