• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op woensdag start bondscoach Louis van Gaal aan zijn derde termijn als bondscoach van het Nederland. Het WK kwalificatieduel Noorwegen – Nederland wordt de eerste wedstrijd onder leiding van de ervaren trainer. Gaat Oranje dit belangrijke kwalificatieduel drie punten scoren? Voorspel en scoor je de winnende weddenschap bij Voetbalwedden!

Statistieken Noorwegen – Nederland

De Head 2 Head statistieken bij Noorwegen – Nederland lijken in het voordeel van het Nederlands elftal uit te vallen. Schijn bedriegt in dit geval. Oranje won weliswaar vier van de laatste vijf gespeelde interlands, maar de Noren waren in het laatste duel tegen onze jongens met 0-4 veel te sterk voor ons keurkorps.

Verzachtende omstandigheden hierbij zijn dat het een vriendschappelijk duel betrof en dat het al tien jaar geleden plaatsvond. Er was dus sprake van een totaal andere selectie bij het Nederlands elftal. Toch mag die uitslag als waarschuwing gezien worden. Noorwegen is een pittige tegenstrever!

Odds Noorwegen – Nederland

Bij de online bookmakers is een gokje wagen op het Nederlands elftal duidelijk minder waard, dan wedden op een Noorse zege. Toch kiezen veel voetbalwedders voor een weddenschap op Oranje. Zij spelen voor een maximale winstbonus van x1,71 keer hun inleg.

Het speelbedrag dat je invult op het wedformulier bij een gelijkspel wordt veel meer waard als dit de winnende voorspelling is. Bij de betere bookmakerskantoren scoor je een maximale bonus van x3,70 keer je inleg.

Denk jij dat Louis van Gaal zijn eerste wedstrijd als de nieuwe bondscoach gaat verliezen? Zet dan in op een overwinning voor Noorwegen en verdien maximaal x4,45 keer het gekozen wedbedrag.

Speltypen

Naast Voetbalwedden via het reguliere 1×2 spelsysteem kan je ook meespelen via de correcte score combinatie. Zo kan je bij een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van de gastheren uit Noorwegen maximaal x7,45 keer je inleg winnen. Bij een 0-1, 0-2 of 0-3 zege voor de Oranje mannen verdien jij maximaal x2,95 keer het wedbedrag ingezet bij dit speltype.

Denk jij dat de uitslag nog hoger gaat uitvallen? Een 0-4, 0-5 of 0-6 winstpartij onder Van Gaal betekent in dit geval dat punters via de correcte score combinatie een bookmakersbonus van maximaal x19,00 het ingezette geldbedrag kunnen opstrijken.

Zo kan je niet alleen scoren met de juiste uitslag, winnaar of (tussen)stand. Je wint ook als Nederland verliest, gelijkspeelt of nipt winst van het Noorse elftal. Check alle match specials en speltypen alvorens je besluit mee te spelen. Wellicht zit je ideale speltype er wel bij!

Voetbalwedden Nederlands elftal

Voetbalwedden op het Nederlands elftal is wedden met hoge winstkansen. Oranje wint namelijk de meeste van haar wedstrijden, ook tegen Noorwegen. Scoor jij de winnende weddenschap bij Noorwegen – Nederland? Dan ben jij de voetbalwedders die een feestje mag vieren! Maak het spannend en speel mee via Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Noorwegen – Nederland

De WK kwalificatiewedstrijd Noorwegen – Nederland wordt op woensdag 1 september gespeeld in het Ullevål Stadion te Oslo. Het duel begint om 20:45 uur. Plaats je voorspelling op deze kwalificatiewedstrijd voor het WK Qatar 2022 en scoor je winnende weddenschap. De pre-odds gelden totdat het duel begint. Live gokken kan de hele ontmoeting via Voetbalwedden.nl!

Speel bewust en verantwoord. Ga je voor kans, maar ga jezelf niet voorbij. Je kan je inleg namelijk ook verliezen. Speel slim, verstandig en kies voor betrouwbare bookmakerskantoren die je kunt terugvinden bij Voetbalwedden. Meespelen maakt voetbal volgen extra leuk!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.