• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Wie gaat er woensdag door naar de halve finales van de TOTO KNVB Beker: Ajax of PSV? De online bookmakers houden het voorlopig op Ajax, maar PSV is natuurlijk bepaald niet kansloos. De odds voor winst van de Eindhovenaren zijn bijzonder hoog en een winnende weddenschap op Ajax levert je ook leuke winstbonussen op! Check alle odds en match deals bij Voetbalwedden. Scoor jij bij Ajax – PSV? 

Statistieken

Een kleine maand geleden speelden Ajax en PSV in de Eredivisie ook al tegen elkaar. Er kwam toen geen winnaar uit de bus gerold: 2-2. Gezien de resultaten uit het verleden is dat een puike prestatie van de Eindhovenaren. In de vier voorgaande ontmoetingen die in Amsterdam werden afgewerkt, keerden zij namelijk telkens met lege handen naar huis.

In de afgelopen weken hebben Ajax en PSV meerdere toppers gespeeld in de competitie. Ajax won ze allemaal, PSV verloor van Feyenoord en moest ook (flink) buigen voor AZ. Wat dat betreft zijn de papieren van de thuisploeg een stuk beter. Maar we weten als ervaren online gamers allemaal dat: resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst.

Enig houvast nodig? De laatste keer dat Ajax van PSV verloor in de KNVB beker was in de halve finale van het bekertoernooi in 1989! Na doelpunten van Bergkamp en Van ’t Schip was het 2-2 en bleek PSV de strafschoppen beter te kunnen nemen (4-2) waardoor PSV doorging naar de finale.

Odds

De pre-odds voor deze kwartfinale wedstrijd zijn uitzonderlijk! Met quoteringen voor winst van Ajax die oplopen tot maximaal x1,62 keer je inleg valt er daar weinig te winnen. Maar wordt het een verlenging of wint PSV, dan ga je flink scoren! Een zege van de Brabantse equipe van trainer Roger Schmidt staat op x4,60 bij TOTO.nl.

Een gelijkspel, dus verlenging, levert bij deze enige legale Nederlandse voetbalbookmaker nog meer op! De gemiddelde odds in het 1×2 spelsysteem staan online op x4,65!

Speltypen

Kies je liever voor een speltype waarbij winst voor Ajax flink wat oplevert? Ga dan voor de correcte score! Bij TOTO.nl kan je meespelen tot een score van 4-4.

Bij 1-0 winst voor Ajax scoor jij x12,00 keer je inzet! Bij 2-0 voor de Amsterdammers x10,25 het ingelegde speelbedrag en bij 2-1 nog altijd x7,75! Een 3-0 zege van de thuisploeg levert je x13,00 de inzet op.

Je kan bij dit speltype overigens ook flink scoren met een winnende voorspelling op PSV. 1-0 winst voor de bezoekers staat op x21,00 je inleg! Een 0-2 eindstand levert online voetbalgokkers die hierop speelden x30,00 hun inleg op! En denk jij dat het woensdag 1-2 wordt? Dan betalen de bookmakers x13,50 keer je inleg uit als dit ook de uitslag wordt!

Kansen genoeg op hoge winstbonussen! Check alle odds op onze bookmakerspagina en check wat een gelijkspel in het speltype ‘correcte score’ kan opleveren.

Voetbalwedden

De KNVB beker is populair bij online voetbalgokkers. Dit komt doordat het toernooi vele verrassingen kent en vaak hoge quoteringen met zich meebrengt. Waag jij een gokje op AFC Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven?

Datum en tijdstip

De kwartfinale van de KNVB beker Ajax – PSV wordt gespeeld op woensdag 10 februari en begint om exact 21:00 uur. Dit is gelijk met avondklok, dus je kan het lekker vanuit je luie stoel of bank volgen! Speel jij mee en word jij de winnaar van Ajax – PSV! Zet nu in en win!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.