• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Vrijdagavond worden de eerste twee kwartfinales van EURO2020 gespeeld. En het zijn direct twee mooie wedstrijden! De duels van zaterdagavond zijn zeker niet minder. De wedstrijd Oekraïne en Engeland is het laatste duel van de vier. Welke ploeg gaat er door naar de halve finale? Wil jij hoge odds scoren met deze kwartfinale? Speel dan mee via Voetbalwedden

Statistieken Oekraïne – Engeland

Oekraïne was de ploeggenoot van ons Oranje team dat later in de achtste finale werd uitgeschakeld door Tsjechië. De Oekraïners hebben hun parkoers beter afgewerkt en staan in de kwartfinale van EURO2020. In de vorige ronde wist de ploeg van bondscoach Andriy Shevchenko af te rekenen met Zweden. De wedstrijd vond plaats in het Hampden Park te Glasgow en werd gelijkgespeeld met 1-1 door de landenteams. In de verlenging van de wedstrijd sloegen de Oekraïners toe met een goal van Artem Dovbyk. In de groepsfase verloren de Oekraïners nog met 3-2 van het Nederlands elftal en werd derde in Groep C.

Terwijl Engeland de groepsfase goed maar magertjes doorkwam, trof het team van bondscoach Gareth Southgate het Duitse team in de achtste finales. De Engelsen wisten de Duitse formatie met 2-0 te verslaan. Kane en Sterling maakten de doelpunten voor de Engelsen. In de groepsfase werden maar twee goals gemaakt door Engeland. Tegen Kroatië en Tsjechië werd het 1-0. De derby tegen Schotland eindigde zoals het begon: 0-0.

Oekraïne en Engeland kwamen elkaar op de kwalificaties van het WK2014 voor het laatst tegen. De twee wedstrijden werden beide gelijkgespeeld. In Engeland werd het 1-1. In de Oekraïne 0-0.

De winnaar van deze wedstrijd komt in de halve finale Tsjechië of Denemarken tegen. Zij spelen zaterdagavond om 18:00 uur al tegen elkaar voor die felbegeerde ticket voor de halve eindstrijd.

Odds Oekraïne – Engeland

De pre-odds van deze wedstrijd zijn zeer hoog ingeschaald. Wil je meespelen via het 1×2 spelsysteem? Dan kan je bij de juiste voorspelling(en) hoge beloningen verdienen. De hoogste odd wordt door de online bookmakers uitgekeerd als Oekraïne wint. Je kunt rekenen op maximaal x8.60 keer je inleg als de Oekraïners doorgaan naar de halve finale.

Gok jij op een gelijkspel en komt dit ook uit, dan ontvang je x4.55 keer het speelbedrag terug. Een zege van Engeland levert een beloning van x1.40 keer de inleg op.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem wordt veel gebruikt als speltype voor de wedstrijden van EURO2020, maar de bookmakers hebben veel meer te bieden. Maak een Combi Boost of profiteer van de Wedstrijd Specials bij de Nederlandse TOTO. Scoort Harry Kane met een directe vrije trap buiten de zestien? Dan kan je x12.00 keer je inleg terugverdienen. Denk jij dat Oekraïne wint na achterstand? Komt dit ook uit, dan ontvang je al snel x51.00 keer je speelbedrag terug.

Zo zijn er tal van leuke speeltechnieken waar je je voetbalkennis op los kunt laten. Daarnaast kun je altijd live gokken op EK wedstrijden. Dit kan je winstkansen verhogen als de wedstrijd opeens een andere draai krijgt. De meesten zullen bijvoorbeeld verwachten dat Engeland wint. Blijkt dat zaterdagavond helemaal niet het geval te zijn dan kan jij nog snel switchen en een gokje wagen op een zege van Oekraïne. Check alle actuele match specials op onze bookmakerspagina!

Voetbalwedden EURO2020

Het EK gaat verder zonder ons Oranje, maar dat hoeft de pret van jou als voetbalpunter niet te bederven. Er zijn dit weekend vier mooie kwartfinales waar de bookmakers hoge quoteringen voor klaar hebben staan. Profiteer daarvan via Voetbal wedden en wordt kampioen in het voorspellen van wedstrijden. Speel wel altijd verantwoord en leg geen geld in dat je ergens anders voor nodig hebt. Je kunt je speelbedrag ook verliezen als jouw voorspelling niet uitkomt. Voetbalwedden helpt je om je goed voor te bereiden op elke weddenschap die jij maakt.

Datum en tijdstip Oekraïne – Engeland

De kwartfinale Oekraïne – Engeland wordt zaterdag 3 juli om 21:00 uur gespeeld in het Olimpico Stadion te Rome. Dit is de laatste wedstrijd van de vier kwartfinales die dit weekend worden gespeeld.  Zet in voordat de teams aftrappen. Scoor de hoogste pre-odds of speel live mee via live gokken!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.