• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie treft PSV – Go Ahead Eagles in Eindhoven. Het is voor PSV en Go Ahead Eagles het laatste duel van het jaar 2021. Welke ploeg weet donderdag drie punten te pakken in het Philips Stadion? En welke ploeg gaat met lege handen de winterstop in? Voorspel de uitslag via Voetbalwedden.nl, want we hebben de betrouwbaarste bookmakers met de beste pre-odds voor je geselecteerd.

Statistieken PSV – Go Ahead Eagles

PSV speelde dit seizoen al een wedstrijd bij Go Ahead Eagles in Deventer. De Eindhovenaren wonnen met 1-2 in de Adelaarshorst, maar dat ging niet vanzelf. Pas in het slot van de wedstrijd wist Marco van Ginkel met zijn goal de Eindhovenaren drie punten te bezorgen. In 2016 speelden de Eindhovense ploeg voor de laatste keer in eigen huis tegen Go Ahead. De PSV’ers wonnen dat duel ook nipt met 1-0. Siem de Jong, die nu uitkomt voor sc Heerenveen, maakte toen het enige doelpunt van de wedstrijd.

De ploeg uit Deventer speelt lang niet altijd in de Eredivisie en speelt dus niet elk seizoen tegen PSV, maar tot begin jaren negentig wisten de Deventernaren geen punten weg te halen uit Eindhoven.

Odds PSV – Go Ahead Eagles

De pre-odds zijn om te smullen als PSV en Go Ahead elkaar treffen in het Philips Stadion. Mocht de ploeg uit Deventer komen winnen in Brabant, dan staat er met een quotering van x19.50 keer de inleg een torenhoge bonus klaar voor i-gamers die dit vooraf al hadden voorspeld bij de bookmakers.

Nog meer hoge odds in het 1×2 spelsysteem vind je bij een gelijkspel. Gemiddeld levert een puntendeling in het Philips Stadion je x8.30 keer het speelbedrag op. Een zege van PSV is goed voor een maximale bonus van de legale, Nederlandse voetbalbookmakers van x1.14 keer je speelbedrag op een thuiszege van de huidige koploper in de Eredivisie.

Speltypen

Wil je meer uit een voorspelling op winst van PSV halen? Dan zijn er nog tal van speltypen bij de bookmakers beschikbaar waar je op kunt inzetten. Speel bijvoorbeeld op een speler die volgens jou gaat scoren. Zo kan een weddenschap op twee of meer assists van PSV-speler Cody Gakpo al x6.00 keer je inleg opleveren. Dezelfde optie, maar dan met Mario Götze levert zelfs al x30.00 keer de inleg op.

Mochten beide teams scoren, dan krijgen i-gamers bij de TOTO al x2.34 keer het speelbedrag terug als zij hebben ingezet in het speltype, beide teams scoren. Wordt er niet gescoord door beide ploegen dan bedraagt de bonus x1.53 keer de inleg.

Spelen via live betting kan natuurlijk ook. De bijbehorende quoteringen geven de bookmakers prijs als de wedstrijd begint. Er kan dan tot aan de laatste seconde van het duel gewed worden.

Voetbalwedden

Deze week zijn er veel mensen vrij en wordt er veel gewed op voetbalwedstrijden. Onze Eredivisie stopt deze week en start midden januari weer. De bookmakers willen dan ook nog even flink uitpakken in 2021. Wil jij hiervan profiteren en ook Voetbalwedden? Dat kan al vanaf vandaag. De quoteringen staan nu al hoog ingedeeld. In de aanloop naar de wedstrijd kunnen de pre-odds nog wat gaan schommelen. Houd dus altijd goed in de gaten wanneer jij je voorspellingen het beste in kunt vullen.

Datum en tijdstip PSV – Go Ahead Eagles

De Eredivisie wedstrijd PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles zal op donderdag 23 december om 18:45 uur beginnen. Dit duel wordt gespeeld in een leeg Philips Stadion. Gelukkig hoeven online spelers niet aan een lockdown te doen en kan er 24/7 ingezet worden bij de bookmakers. Wil jij ook profiteren van hoge pre-odds? Vergelijk, zet in en win dan bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.