• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende zondag is het zover: De finale van de Engelse League Cup! De finale van dit tweede Engelse bekertoernooi wordt gespeeld tussen de koploper van de Premier League, Manchester City, en Tottenham Hotspur, dat momenteel strijdt om plaatsing voor Europees voetbal voor volgend seizoen. Zet jij ook in op deze bekerfinale via Voetbalwedden?

Statistieken

Beide finalisten van dit seizoen stonden de afgelopen week flink in de schijnwerpers. Beide clubs maakten namelijk bekend dat zij zich zouden aansluiten bij de nieuw te vormen Super League, wat door hun achterban niet in dank werd afgenomen. Uiteindelijk trokken zij zich, samen met de andere vier Engelse clubs, toch weer terug.

Bij Tottenham was er bovendien nog iets anders: coach José Mourinho werd ontslagen en dus zit niet hij, maar interim-coach en oud-speler Ryan Mason de rest van het seizoen als hoofdcoach op de bank. Geen ideale voorbereiding dus voor zijn ploeg op de finale van de League Cup!

Toch betekent dat niet automatisch dat Manchester City de finale wel even zal gaan winnen. Tuurlijk staat de ploeg niet voor niets bovenaan de Premier League en ligt het op kampioenskoers. En bovendien staat de ploeg van trainer Pep Guardiola ook in de halve finales van de Champions League. Dat kan natuurlijk ook tegen de ploeg werken, omdat zij vooral op die twee competities gefocust kunnen zijn.

Daarnaast wisten de Spurs eerder dit seizoen ook al eens van City te winnen met 2-0, terwijl City haar thuiswedstrijd met 3-0 won. Kortom: De finale van de League Cup is nog lang niet gespeeld.

Odds Manchester City – Tottenham Hotspur

Uiteraard zien ook de bookmakers Manchester City als de favoriet voor de eindoverwinning van de League Cup. De quotering voor een zege van City staat dan ook op x1,51. De kans op een gelijkspel is al wat minder groot, gezien de pre-odds hiervoor van x4,20.

Voor een overwinning voor Tottenham Hotspur, dat een wisselvallig seizoen kent, staan de odds op x5,55. De bookmakers hebben de Spurs dus niet afgeschreven, maar lastig gaat de ploeg het wel krijgen. Weten zij deze rumoerige week toch nog goed af te sluiten of pakt Manchester City toch de winst in deze finale?

Speltypen

Wil je inzetten op de pre-odds? Zorg dan wel dat je op tijd bent! Dat geldt natuurlijk ook voor diverse andere speltypen, want er zijn nog meer interessante opties bij deze wedstrijd! Zo kunnen beide ploegen natuurlijk ook pas na verlenging of zelfs penalty’s winnen. Denk je dat City pas na de extra tijd weet te winnen? Dan levert je dat x8,15 keer je inzet op. Als de Spurs winnen in de verlenging, levert je dat zelfs x24,50 keer je inzet op.

Ben je zeker van je zaak en durf je te wedden op de juiste uitslag? Ook dan liggen er mooie bonussen te wachten! Een 2-1 zege voor Tottenham levert al x16,25 keer je inleg op, een 2-0 overwinning zelfs x29,50. Wint City met 3-1? Dan staat daar een quotering van x11,50 tegenover.

Voetbalwedden

Finales zijn over het algemeen altijd spannend en dat geldt zeker voor deze Engelse kraker. Bovendien zijn er bij dit soort wedstrijden altijd mooie odds te vinden en ook bij Manchester City – Tottenham Hotspur is dat het geval. Ga jij ook een gokje wagen op de finale van de League Cup? Op onze site vind je de beste deals bij de verschillende bookmakers, speltips en meer! Waar wacht je nog op?

Datum & Tijdstip Manchester City – Tottenham Hotspur

De finale van de League Cup, Manchester City – Tottenham Hotspur, wordt zondag 25 april afgewerkt in het Wembley Stadion in Londen. Het aanvangstijdstip is 17.30 uur. Wees dus op tijd met het inzetten op de diverse weddenschappen op Voetbalwedden!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.