• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op donderdag 27 juli gaan de Oranje Leeuwinnen de strijd aan tegen de USA op het WK 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. De damesploeg van trainer Andries Jonker begon het WK goed en heeft de nodige vertrouwen getankt om het tegen de regerend wereldkampioen op te gaan nemen. De Leeuwinnen strijden tegen USA om eerste plaats in Groep E op WK 2023 en voetbalgokkers kunnen tot ruim vijf keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling via Voetbalwedden.

Statistieken Leeuwinnen – USA

Na één speelronde in Groep E staat het Nederlands dameselftal op de tweede plaats in groep E. De Leeuwinnen slaagden er in de eerste speelronde in Portugal te verslaan met 1-0. Op aangeven van Sherida Spitse kon Stefanie van der Gragt het net van de Portugezen perfect raken. De eerste drie punten waren een feit voor de Oranje Leeuwinnen.

De dames uit de USA deden het nog iets beter in de eerste speelronde. De ploeg van bondscoach Vlatko Andonovski versloeg Vietnam met 3-0. De Amerikaanse aanvalster Sophia Smith scoorde tweemaal. Het laatste doelpunt kwam van Lindsey Horan op aangeven van Smith.

De Leeuwinnen speelden het vorige WK de finale van het toernooi tegen de Amerikanen. De Nederlandse dames dat duel toen met 2-0. Ook op de Olympische Spelen van 2021 speelden de damesploeg tegen elkaar. Ook toen wonnen de Amerikanen, maar toen pas na een penaltyreeks. Na extra tijd stond het namelijk op 2-2.

Odds Leeuwinnen – USA

De damesploeg uit de USA is ook bij deze ontmoeting met de Leeuwinnen weer topfavoriet. De hoogste pre-odds vinden we bij een zege van Nederland. Als de ploeg van bondscoach Jonker wint, keren de bookmakers tot 5.25 keer het speelbedrag uit.

Bij een overwinning van de Amerikaanse damesploeg staan de quoteringen op maximaal 1.75 keer het speelbedrag ingedeeld. Een mooie quotering voor een topfavoriet van het WK 2023 voor vrouwen.

Mochten de damesploeg de punten delen, dan staan er in het 1×2 spelsysteem pre-odds van maximaal 3.60 keer het wedbedrag klaar. Ook bij deze uitslag kunnen de Leeuwinnen nog eerste worden in Groep E.

Speltypen

Wedden op de Oranje Leeuwinnen kan op meerdere manieren dan via het 1×2 spelsysteem. De wedkantoren op Voetbalwedden.nl bieden ook andere speltypen aan. Zo kan er flink gescoord worden bij speltype correct score. De pre-odds lopen in dit speltype op tot zeer hoge waarden.

Bij een dubbele kans verhoog je de kans op een bookmakersbeloning. Als bijvoorbeeld Nederland wint of het wordt een gelijkspel, dan kunnen voetbalgokkers tot 1.97 keer het speelbedrag winnen. In het speltype draw no bet staan de pre-odds bij winst van de USA dames op x1.28 en bij Nederland op 3.37 keer het wedbedrag dat wordt gestort ingedeeld.

Wedden in de pre-fase is populair omdat de odds vaak hoger staan ingeschaald dan bij live betting odds. Het grote voordeel van live wedden is dat er tijdens de wedstrijd gewed kan worden. Mocht bijvoorbeeld een sterspeler onverwachts toch niet meespelen, dan kan je je voorspelling nog aanpassen.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden vinden we het heel belangrijk dat voetbalgokkers met plezier wedden op voetbal. Op de bookmakerspagina zijn dan ook alleen bookmakers te vinden die in ons land weddenschappen mogen aanbieden en die daar de nodige vergunningen voor hebben. Meespelen kan op heel veel verschillende manieren. Ontdek het speltype dat het beste bij je past via Voetbalwedden.nl en speel mee voor de beste deals.

Datum en tijdstip Leeuwinnen – USA

De Oranje Leeuwinnen spelen op donderdag 27 juli tegen de USA Dames. Het duel wordt ’s nachts gespeeld om 03:00 uur (Nederlandse tijd). Wil je live wedstrijd wedden op Nederland – USA, dan moet je om drie uur in de veren. Bij weddenschappen in de pre-fase is dat niet nodig. Voorspellingen kunnen nu al ingezet worden bij de bookmakers op Voetbalwedden. Speel mee en win bij de bookmakers via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.