• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na een bewogen Eredivisie-weekend is het weer tijd om je focus te verleggen naar de strijd om de KNVB Beker. Op papier zijn er twee duidelijke favorieten voor het winnen van de halve finales: Ajax en Feyenoord. Maar in de afgelopen weken hebben we ook kunnen zien dat die favorietenrol lang niet altijd wat waard is. Zo wist eerste divisionist NAC Breda dit jaar al twee grote clubs te verslaan in het bekertoernooi. Het elftal was eerst te sterk voor PSV, en daarna lukte het om AZ uit het toernooi te gooien. Het is afwachten of ons donderdag weer een verrassing te wachten staat. Al gaat alle aandacht natuurlijk eerst uit naar de woensdag, als FC Utrecht en Ajax tegenover elkaar staan. Ga er maar voor zitten, want ook dat belooft een mooie wedstrijd te worden.

NAC en FC Utrecht als grote obstakels in de weg naar de finale

Het KNVB bekertoernooi is inmiddels aanbeland bij de halve finales. Nog één wedstrijd winnen en Ajax en Feyenoord staan in de grote finale van 19 april. Ajax kan de titel prolongeren; voor Feyenoord biedt dit de kans om na één jaar de beker weer terug te pakken van de Amsterdammers. Toch kunnen halve finales zomaar een groot obstakel blijken in de weg naar de finale. Hoewel de bookmakers nog steeds geloven in de winkansen van Ajax en Feyenoord, zijn er ook aanwijzingen dat de wedstrijden weleens heel anders kunnen verlopen. En dat maakt het wedden op deze halve finales van de KNVB Beker meteen enorm interessant.

FC Utrecht speelt woensdag thuis tegen Ajax

Woensdag 4 maart om 20.45 uur is de aftrap van de eerste halve finale. In stadion De Galgenwaard neemt FC Utrecht het op tegen favoriet Ajax. Maar is Ajax inderdaad wel zo’n grote favoriet als de quoteringen ons doen geloven? De ploeg is de laatste weken hopeloos uit vorm en bijna niets lijkt te lukken. Een verloren uitwedstrijd bij Heracles, uitschakeling in de Europa League en een verloren thuiswedstrijd tegen AZ: alles stapelt zich inmiddels op. Wie weet lukt het FC Utrecht wel om van die slechte vorm van Ajax te profiteren. De club heeft bovendien het voordeel van een thuiswedstrijd, dus die halve finale kan zomaar tot een verrassende winnaar leiden. Al is het ook mogelijk dat FC Utrecht zijn eigen glazen ingooit. De ploeg speelt wisselvallig en daarnaast moeten we alweer terug naar 2015 sinds Utrecht in eigen huis van Ajax won. De Amsterdammers zijn daarom ruimschoots favoriet bij de bookmakers. Als het nog steeds niet loopt bij Ajax, dan kan een overwinning van FC Utrecht je wel vier tot vijf keer de inzet opleveren.

NAC Breda gaat donderdag op bezoek bij Feyenoord

Voetbalfans uit Breda en omgeving hebben er na een succesvol bekertoernooi vertrouwen in gekregen. Als de ploeg aanstaande donderdag van Feyenoord weet te winnen, dan staan ze voor het eerst sinds 1974 in de finale van de KNVB Beker. Een mooi streven, al moeten NAC daarvoor wel een topwedstrijd spelen in De Kuip. De club uit Breda heeft natuurlijk wel vertrouwen gekregen door die 2-0 overwinning op PSV en 3-1 winst bij AZ. De term ‘reuzendoder’ is zelfs al gevallen. Maar lukt het ook om Feyenoord uit te schakelen? Bij een 1×2 weddenschap levert een overwinning voor NAC al snel elf keer de inzet op. Vanuit de bookmakers is er dus weinig vertrouwen dat het Bredase sprookje nog een vervolg krijgt. Toch zit de club gewoon lekker in het toernooi en die finaleplaats lonkt. De spelers gaan ongetwijfeld alles op alles zetten om van Feyenoord te winnen. Bekerwinst is voor de Rotterdammers een stuk minder speciaal, maar de ploeg is de laatste weken wel goed bezig. Na een slecht begin van het seizoen laat Feyenoord nu nog maar weinig punten liggen in de competitie. Welke clubs gaan het volgens jou schoppen tot de finale? Plaats je weddenschap en maak je op voor de halve finales van de KNVB Beker!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.