• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Engelse Premier League serveren ze een fraai voorgerecht voor de kerstdagen. Op de zaterdag voor kerst wordt namelijk de topper tussen koploper Arsenal en eerste achtervolger Liverpool gespeeld. Wie gaat er met drie punten op zak richting het kerstdiner en wie moet er een kater wegspoelen met een flinke fles glühwein? Voorspel Liverpool – Arsenal via Voetbalwedden.nl en scoor bij deze kerstknaller!

Statistieken

De vorige keer dat beide clubs tegenover elkaar stonden werd het 2-2. Ook dat duel vond op Anfield plaats. Thuisploeg Liverpool stond na een klein half uur al op een 0-2 achterstand dankzij treffers van Arsenal spelers Martinelli en Gabriel Jesus.

Vlak voor de rust zorgde Liverpool vedette Mo Salah voor de aansluitingstreffer (42e minuut). Na de thee miste diezelfde Salah een strafscho, maar Firmino zorgde vlak voor tijd alsnog voor de gelijkmaker: 2-2. Hierdoor moesten beide ploegen dus genoegen nemen met een punt.

Odds Liverpool – Arsenal

Bij de bookmakers is Liverpool favoriet. Mocht de thuisploeg op Anfield inderdaad als winnaar uit bus komen, dan wordt er door de online bookmakers die in Nederland actief mogen zijn bij het aanbieden van voetbalweddenschappen tot maximaal 2,43 keer het inlegbedrag uitgekeerd.

Een uitzege van Arsenal aan Anfield Road wordt als zeer knap gezien en dat betekent hogere quoteringen voor Voetbalgokkers die via het 1X2 spelsysteem hiermee een winnende weddenschap scoren. De maximale bookmakersbonussen komen dan uit op 2,75 keer het gekozen wedbedrag.

Komt er op Anfield geen winnaar en gaan beide teams met de punt de kerstdagen in? Dan is het enige leuke kerstpakketje dat wordt uitgedeeld de winstbonus voor punters die hierop gokten. De winstbonussen kunnen dan snel oplopen. Het maximale uitkeringsniveau is dan 3,60 keer de inlegwaarde bij plaatsing van een voorspelling op deze Engelse Premier League kraker.

Spelopties

Er zijn uiteraard meer gokopties. Wil je een hogere winstkans? Dan zou je in plaats van het 1X2 spelsysteem kunnen kiezen voor de dubbele kans optie. Hierbij speel je telkens op twee van de drie opties uit het 1X2.

Zo levert een zege van Liverpool of een gelijkspel je dan maximaal 1,44 keer de inleg op. Bij een gelijkspel of winst van Arsenal wordt er maximaal x1,57 keer het ingelegde speelbedrag uitgekeerd en speel je op winst voor Liverpool of Arsenal, dan is de maximale quotering in dit speltype 1,30 keer de inzet.

Voetbalwedden.nl

Meespelen met Liverpool – Arsenal maakt het volgen van deze Engelse Premier League topper nog spannender! Voetbalwedden.nl zorgt ervoor dat je kunt inzetten bij betrouwbare, veilige en legale bookmakers die in Nederland een geldige goklicentie hebben. Zo speel je verantwoord en bewust!

Datum en tijdstip Liverpool – Arsenal

De pre-kerst Premier League topper Liverpool – Arsenal zal op zaterdag 23 december gespeeld worden. Er wordt al om 18:30 uur afgetrapt, zodat de spelers op tijd weer thuis zijn voor de kerstzondag.

Wees zelf ook op tijd met het plaatsen van een voorspelling, want als de bal eenmaal rolt op Anfield Road dan vervallen de pre-wedstrijd deals om plaats te maken voor de live gokken odds. Ook deze vergelijk je simpel en snel via Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.