• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

‘Je bent zo goed als je laatste wedstrijd’. Deze gevleugelde uitspraak is met enige regelmaat te horen in de voetbalwereld. Maar wat als een team alleen maar goede wedstrijden speelt en nog steeds ongeslagen is in de competitie? Dan komt er natuurlijk een punt waarop jij als voetbalwedder al je pijlen op deze club gaat richten. De grote vraag hierbij is: lukt het om helemaal tot aan het eind van het seizoen ongeslagen te blijven? Je ontdekt het vanzelf als je gaat wedden op Liverpool FC!

Verliezen zit er niet in bij Liverpool

De Engelse Premier League is alweer 25 speelrondes onderweg. Met een totaal van 38 wedstrijden is inmiddels twee derde van de competitie afgewerkt. Liverpool staat met 73 punten stijf bovenaan, gevolgd door Manchester City met 51 punten. Dat Liverpool de koppositie te pakken heeft, is niet eens zo heel opvallend. De club deed het vorig het seizoen ook al erg goed, en die lijn lijkt in 2019/2020 te zijn doorgetrokken.

Wat vooral de aandacht trekt, is dat er tot nu toe nog geen enkele competitiewedstrijd van Liverpool verloren ging. Slechts één keer speelde de club in dit Premier League-seizoen gelijk. Op 20 oktober bracht Liverpool een bezoek aan Manchester, waar de wedstrijd tegen United eindigde in een 1-1. Dat zijn de enige twee punten die The Reds hebben verloren. Dat is natuurlijk goed nieuws voor Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum, Mohamed Salah en de andere grote namen van het elftal. Want zij zijn goed op weg om die onvergetelijke prestatie van Arsenal in 2003/2004 te evenaren.

Wordt Liverpool ongeslagen kampioen, net als Arsenal?

Bij veel Europese voetbalcompetities zijn er één of twee clubs die domineren. Maar of het nu gaat om Paris Saint-Germain, Bayern München, Juventus, Real Madrid of Ajax: het is geen enkele club gelukt om tijdens dit voetbalseizoen ongeslagen te blijven. Behalve dus Liverpool. Onder de fans van de club zingt al steeds vaker de Arsenal rond. Dit is de enige ploeg in de Premier League die ooit landskampioen werd zonder een wedstrijd te winnen. Van de 38 wedstrijden wisten de Londenaren er 26 te winnen, 12 matches eindigden in een gelijkspel.

Mocht Liverpool de ongeslagen status tot aan het eind van het seizoen vasthouden, dan worden die cijfers ongetwijfeld verpulverd. De club heeft nu al 24 gewonnen wedstrijden achter zijn naam staan, dus die 26 overwinningen gaan er eenvoudig komen. Alleen is het afwachten of Liverpool inderdaad ongeslagen blijft en hetzelfde kunstje flikt als Arsenal. De eerstvolgende wedstrijd (een uitduel bij hekkensluiter Norwich City) moet geen problemen opleveren. Maar niet alle matches die komen gaan zijn op papier zo eenvoudig te winnen. Manchester City, Chelsea, Arsenal en Everton: het zijn maar een paar van de tegenstanders die nog komen gaan. Houd de wedstrijden van Liverpool goed in de gaten en geef je voorspelling door aan de bookmaker. Misschien ben je wel getuige van een historische gebeurtenis waarbij een Engelse club zich opnieuw ongeslagen naar de landstitel vecht.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.