• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Je komt wekelijks of misschien zelfs dagelijks op het platform van de bookmaker. Maar zeg eens eerlijk… neem je tijdens die bezoekjes ook de tijd om de nieuwste bonusacties te bekijken? En weet je eigenlijk wel welke wedstrijden deze week verhoogde quoteringen opleveren? De kans is groot dat je weleens vergeet om al dit soort zaken te checken. Daardoor kan het zomaar gebeuren dat je een interessante bonus of weddenschap misloopt. De sociale kanalen bieden uitkomst. Dus meld je aan en blijf eenvoudig op de hoogte van alles wat er bij jouw bookmaker gebeurt! 

Weet wat er speelt bij jouw bookmaker

Vrijwel elke bookmaker is tegenwoordig actief op Facebook, Twitter, Instagram en Youtube. Voor jou als voetbalwedder brengt dat alleen maar voordelen met zich mee. Want in plaats van dat je actief op zoek moet naar allerlei informatie, komt de informatie nu gewoon naar jou toe.

Via social media houden de bookmakers je op de hoogte van de nieuwste bonusacties. Zodra er een free bet, risicovrije weddenschap óf wat gratis speelgeld wordt vergeven, zie je dat vanzelf in je tijdlijn verschijnen. Het is vervolgens aan jou om te beslissen of je daar iets mee doet. Ook wijzen de bookmakers je via deze weg op interessante voetbalwedstrijden en -weddenschappen. Misschien kom je er zo wel achter dat je bij jouw bookmaker extra veel winst kunt maken door te wedden op de KNVB beker. Of wat te denken van verhoogde quoteringen wanneer Virgil van Dijk het doel weet te raken? Volg de socials van jouw bookmaker en je mist niets meer.

Er zijn meer voetbalwedders zoals jij

Je blijft graag op de hoogte van alles wat er bij de bookmaker speelt. Maar dat is niet het enige voordeel dat je hebt als je het gokbedrijf volgt op social media. Je krijgt namelijk ook de kans om in contact te komen met andere voetbalwedders. Wie weet wat dit je nog oplevert aan handige tips en nieuwe inzichten. Er zijn zelfs bookmakers die een eigen forum hebben ontwikkeld waarop je vragen kunt stellen aan andere spelers. Toch vervullen de socialmediakanalen ook echt een belangrijke rol in de contacten die je hebt met andere geïnteresseerde voetbalwedders.

Online wedden op voetbal voelt vaak als een eenzame hobby, maar via de socials kom je erachter dat je er zeker niet alleen voor staat. Veel wedders zitten in hetzelfde schuitje en denken na over dezelfde wedstrijden. Dan is het erg interessant om te zien aan welke club zij de overwinning toekennen. Er zijn genoeg voetbalwedders die dat willen delen en de socialmediakanalen zijn daar de perfecte plek voor.

In contact komen met de bookmaker

De online gokwereld heeft natuurlijk als nadeel dat je bij vragen en problemen afhankelijk bent van de klantenservice. Je kunt natuurlijk gaan bellen, mailen of een chatgesprek starten, maar je kunt ook via de socials in contact komen met de bookmaker. Online wedkantoren houden vaak scherp in de gaten wat er op hun sociale kanalen gebeurt. Een vraag of probleem is daardoor snel opgelost. Dat betekent maar één ding: je kunt weer op volle kracht verder met al jouw voetbalweddenschappen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.