• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na twee teleurstellende optredens – tegen Mexico en Bosnië en Herzegovina – is het Nederlands voetbalelftal op zoek naar eerherstel. Komende woensdag wacht de uitwedstrijd tegen Italië. Geen gemakkelijke tegenstander, maar wél een dikke kans om het blazoen van Oranje weer even flink op te poetsen! Heb jij nog vertrouwen in het Nederlands elftal of gok jij op een Italiaanse zege woensdagavond? Voetbalwedden blikt vooruit op deze vierde wedstrijd in Groep 1 van de A-League tussen Italië en Nederland.

Statistieken

Waar Nederland onder Ronald Koeman elke keer goed voor de dag kwam, is zijn opvolger Frank de Boer er nog niet in geslaagd om ons keurkorps te laten swingen. Sterker nog: het elftal lijkt aan alle kanten te rammelen. Tegen Mexico werd nog met de opstelling geëxperimenteerd, maar toen De Boer tegen Bosnië en Herzegovina zijn sterkste formatie de wei in stuurde bracht dat weinig verbetering. Na de 0-1 nederlaag thuis tegen Italië werd er verloren van Mexico (0-1) en gelijkgespeeld: 0-0 tegen Bosnië en Herzegovina.

Ook de Italianen kennen geen feilloze aanloop richting dit duel. Begin september lukte het ook al niet om van Bosnië en Herzegovina te winnen. De Italiaanse ploeg eindigde het duel bij een 1-1 stand. Vervolgens werd er gewonnen van Nederland (1-0) en leek het lek boven. Die gedachte werd versterkt toen er vorige week met 6-0 gewonnen werd van Moldavië. Maar het bleek ijdele hoop, want afgelopen zondag kon er in en tegen Polen geen vuist gemaakt worden. Net als Oranje speelde de Azzuri die dag met 0-0 gelijk.

Odds

Bij de TOTO hebben ze dan ook geen echte topfavoriet aangewezen voor de wedstrijd van komende woensdag. De thuisploeg maakt wel iets meer kans volgens de online bookmaker, maar de odds zijn te hoog om te spreken van een uitgesproken favorietenrol. Goed nieuws voor de spelers van voetbalwedden, want iedere goede voorspelling is minstens het dubbele van je inleg waard!

Wint Italië opnieuw van het Nederlands elftal? Dan is dat bij TOTO.nl goed voor x2,12 keer het speelbedrag. Gaat De Boer zijn eerste overwinning als bondscoach behalen? Dan zijn ook spelers die op Oranje hebben gegokt blij, want bij deze uitslag betalen de online bookmakers het meest uit: x3,25!

Een gelijkspel zorgt ook voor ruim drie keer je inleg. Als er woensdag in Milaan geen winnaar komt, dan ontvang je gemiddeld x3,10 keer het aantal ingelegde euro’s!

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem zijn er bij de online gokwebsites talloze manieren om mee te spelen. Steeds populairder is het voorspellen van de correcte uitslag. Zo ontvang je x9,15 keer je inbreng als je gokt op 1-0 winst voor Nederland en Oranje woensdag ook daadwerkelijk een 1-0 zege boekt op de Italianen!

Een andere hoge odd geldt voor 2-1 overwinning van het Nederlands elftal. Gemiddeld wordt daar x10,25 keer het speelbedrag aan je uitgekeerd. Check onze bookmakerspagina voor alle spelopties en actuele odds bij de correcte score optie.

Voetbalwedden

Geld verdienen met Voetbalwedden? Voorspel uitslagen van het Nederlands elftal en ontvang mooie bonusbedragen als je voorspelling uitkomt! Scoren was nog nooit zo makkelijk en voetbal volgen, is direct een stuk spannender! Let wel op: zit je mis, dan vervalt je volledige inleg aan de bookmaker.

Datum en tijdstip

De UEFA Nations League wedstrijd Italië – Nederland wordt gespeeld op woensdag 14 oktober 2020 en begint om 20:45 uur. Het duel wordt gespeeld in het stadion van Inter en AC Milaan. Zet in voordat de bal rolt en je speelt mee volgens de pre-wedstrijd odds.

Zet tijdens de wedstrijd in via live wedden en win als jij een weddenschap plaatst met een correcte voorspelling daarin. Vanaf 20:45 uur kan je inloggen bij voetbalwedden om live te spelen op de wedstrijd Italië – Nederland! Zet in en win via voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.