• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Na het opwarmertje tegen Spanje is het zondag weer tijd voor het echte werk. Het Nederlands elftal treedt dan aan tegen Bosnië en Herzegovina. Een cruciale wedstrijd, nadat Oranje de vorige keer in de uitwedstrijd met 0-0 gelijk speelde. Omdat Nederland vervolgens ook niet van Italië won is een overwinning noodzakelijk om zicht te houden op de eerste twee plaatsen. Speel mee via Voetbalwedden en plaats jouw voorspelling voor de Nations League wedstrijd Nederland – Bosnië en Herzegovina! 

Statistieken

De stand in Groep 1 van de A-League is bepaald niet gunstig voor beide landen. Nederland staat derde na vier duels. De ploeg van de huidige bondscoach Frank de Boer heeft in totaal vijf punten behaald. In de resterende twee duels: Bosnië en Herzegovina thuis en Polen uit moeten er zes punten behaald worden om zeker te zijn van de play-offs.

Dit geldt ook voor Bosnië en Herzegovina. De Oost-Europeanen staan vierde en hebben pas twee punten verzameld. Bij verlies tegen Nederland is een langer verblijf in dit Nations League seizoen uitgesloten. Sterker nog: dan zal Bosnië en Herzegovina degraderen. Het elftal van bondscoach Dušan Bajević zal er zondag dus alles aan doen om Oranje over de knie te leggen.

Odds

De pre-match quoteringen voor Nederland – Bosnië en Herzegovina geven bij alle online bookmakers een eenduidig beeld: Nederland is favoriet! Voor een overwinning van Ons Oranje wordt bij de TOTO gemiddeld x1,36 keer je inleg uitbetaald. Een gelijkspel laat de odds in het 1×2 spelsysteem flink oplopen. Op het moment van schrijven staan de pre-odds voor een puntendeling op x4,65 keer het ingelegde speelbedrag.

Speel je graag op de verrassingen of gok je het liefste op de hoogste odd? Voorspel dan dat Bosnië en Herzegovina zondagavond van Nederland gaat winnen! Krijg je gelijk, dan is voetbalminnend Nederland in mineur, maar mag jij een (coronaproof) feestje gaan bouwen! TOTO.nl betaalt namelijk x7,65 keer je inleg uit. Speel nu mee via Voetbalwedden om deze hoge quotering te scoren én de actuele combi-deals te zien.

Spelopties

Je kan namelijk op veel manieren meespelen. Hierboven beschrijven we de odds in het 1×2 spelsysteem. Hierin voorspel je de winnaar en zijn andere (wedstrijd)factoren onbelangrijk. Je kan er echter ook voor kiezen om op statistieken te gokken. Zo kan je via Voetbalwedden spelen op de optie waarin je de hoeveelheid doelpunten voorspelt. Wij bieden je een leuke variant aan met de even, oneven weddenschap.

Voorspel voor de wedstrijd of Oranje een even of oneven aantal goals gaat maken. Geen doelpunten hoort in dit geval bij de even voorspellingen. De odds zijn bij deze wedoptie hoger dan wanneer je ‘gewoon’ speelt op winst voor Nederland (x1,36). Gemiddeld ontvang je x1,85 keer je inleg bij een juiste voorspelling. Voor een even aantal doelpunten betaalt TOTO momenteel gemiddeld x1,87 keer het speelbedrag uit en voor een oneven aantal treffers ontvang je op dit moment x1,83 keer het ingelegde wedbedrag.

Voetbalwedden

Nederland heeft 17 miljoen bondscoaches en jij bent daar natuurlijk één van! Weet jij het van tevoren altijd beter en zeg je na de wedstrijden van Oranje altijd: zie je wel? Dan wordt het tijd om een een-tweetje te scoren met Voetbalwedden! Hier kan je meespelen met alle wedstrijden van het Nederlands elftal en scoor je gemakkelijk de hoogste odds dankzij onze snelle en heldere overzichtspagina waarop de actuele odds en deals staan. Pak je rust en speel bewust!

Datum en tijdstip

De Nations League wedstrijd tussen Nederland en Bosnië en Herzegovina zal in een lege Johan Cruijff ArenA worden gespeeld. Het duel begint zondag 15 november al om 18:00 uur! Wees er dus snel bij en zorg dat je deze kans voor open doel niet mist. Scoor de hoogste quoteringen in de pre-odds fase en schakel vanaf 18:00 uur in om live te wedden op deze vijfde wedstrijd in de groepsfase van de UEFA Nations League!

 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.