• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op dinsdag 29 maart speelt het Nederlands elftal opnieuw een oefenduel. Na de 4-2 winst op Denemarken is nu Duitsland de tegenstander. Gaat Oranje opnieuw zegevieren of bieden de Duitsers (nog) meer tegenstand? Speel mee via Voetbalwedden en voorspel de uitslag van Nederland – Duitsland! Scoor jij de winnende deal?

Statistieken Nederland – Duitsland

De laatste clash tussen beide voetbalgrootmachten vond in 2019 plaats. Toen zaten beide landen in dezelfde EK kwalificatie poule. Nederland verloor in dat jaar in Groep C de thuiswedstrijd tegen de Duitsers (2-3), maar wist in Duitsland met 2-4 te winnen. Hierdoor plaatste Oranje zich achter Die Mannschaft voor EURO2020.

Tijdens de eerste editie van de UEFA Nations League, in 2018, werd Oranje ook aan onze Oostenburen gekoppeld. Ook dat waren spannende, doelpuntrijke duels. Thuis wist het Nederlands elftal overtuigend de winst te pakken. Onder leiding van de toenmalige bondscoach Ronald Koeman werd het maar liefst 3-0. De wedstrijd in Duitsland, die op 19 november 2018 werd gespeeld, eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Odds Nederland – Duitsland

Bij de bookmakers staan de pre-odds voor dit oefenduel superhoog! Scoor je een winnende weddenschap, dan pak je sowieso meer dan het dubbele van je inleg! De hoogste quoteringen worden uitbetaald bij een gelijkspel. Als Nederland – Duitsland dusdanig aan elkaar gewaagd blijken, dat er geen winnaar komt dan keren de bookmakers maximaal x3,25 keer je inleg uit.

Bij een overwinning van de Duitsers in deze vriendschappelijke interland tegen Nederland lopen de winstbonussen op tot een maximum van x2,80 keer het ingelegde speelbedrag.

Denk jij dat Nederland ook dit oefenduel gaat winnen? Dan kan je in je pre-wedstrijd fase inzetten tegen een maximale pre-odd van x2,61 keer het gekozen wedbedrag. Daarmee pak je dus de laagste quotering, maar ook de voorspelling die volgens de bookies de hoogste winstkans heeft.

Speltypen

Wil je echter nog een stapje verder gaan bij het online wedden op voetbal? Check dan ook eens de andere speltypen voor Nederland – Duitsland. Bij alle grote, legale Nederlandse wedkantoren kan je meespelen via tal van weddenschappen. We lichten ditmaal de resultaat plus beide landen scoren optie voor je uit.

Bij de online bookmakers zien we namelijk hoge odds voorbijkomen als je kiest voor dit speltype. Zo scoor je bij Nederland wint en beide landen scoren in dit oefenduel al maximaal x5,05 keer je inleg! Als je inzet op Nederland wint en beide landen scoren niet, dan is de maximale pre-odd deal x4,15 keer het speelbedrag.

Bij een gelijkspel waarbij beide landen scoren, betalen de bookies maximaal x4,05 keer je inleg uit, terwijl de pre-odds voor een weddenschap op een zege van Duitsland waarbij zowel Oranje als Die Mannschaft tot scoren komt al oploopt naar maximaal x5,35!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.nl scoor je altijd de beste odds en deals voor de topwedstrijden in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Speel mee met het Nederlands elftal dat tegen Duitsland haar tweede oefenpot in een paar dagen tijd speelt. Zo kan jij ook scoren met het Nederlands voetbaleftal!

Datum en tijdstip Nederland – Duitsland

De oefenwedstrijd Nederland – Duitsland wordt gespeeld op dinsdag 29 maart 2022 en begint om 20:45 uur. Op het moment dat de aftrap wordt verricht vervangen de bookies de pre-odds door live quoteringen. Check dus tijdig alle bookmakersdeals via Voetbalwedden.nl en scoor je winnende weddenschap dankzij jouw voetbalkennis!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.