• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Nederlands elftal begint komende zondag als favoriet aan het EK kwalificatieduel in en tegen Ierland. De online bookmakers denken dat Oranje de uitwedstrijd in Dublin gaan winnen. Wat is jouw voorspelling voor deze tweede interland van het Nederlandse elftal in deze week? Speel mee met Ierland – Nederland. Vergelijk de bookmakers, de odds en actuele deals via Voetbalwedden.nl

Statistieken Ierland – Nederland

Als we terugkijken op de interlands tussen beide landen dan valt op dat Nederland slechts één zege wist te boeken in de afgelopen vijf onderlinge duels. Twee keer eindigde het gelijk en eenmaal was er winst voor Ierland (0-1 in 2004).

In de laatste twee onderlinge ontmoetingen die op Ierse bodem werden afgewerkt boekte Nederland één zege en één gelijkspel. In 2006 won Oranje met 0-4. Tien jaar later, in 2016, vond de tot nu toe laatste interland tussen beide landen plaats. Dat duel eindigde op 27 mei 2016 in 1-1. Luuk de Jong was de doelpuntenmaker namens Oranje.

Odds Ierland – Nederland

De pre-wedstrijd quoteringen voor deze EURO2024 kwalificatiewedstrijd staan bij de online bookmakers op maximaal 1,70 keer de inlegwaarde als favoriet Nederland van thuisland Ierland weet te winnen.

De odds stijgen flink als het uitdraait op een gelijkspel. Een puntendeling zorgt voor een maximale bookmakersbonus van 3,70 keer het ingelegde speelbedrag en wordt alleen uitbetaald als deze wedstrijd na de reguliere én blessuretijd geen winnaar heeft.

Bij een nederlaag voor onze Oranje-mannen kan de quotering die wordt gehanteerd voor een winnende weddenschap op Ierland de pijn wellicht iets verzachten. Punters die met succes spelen op een Ierse zege ontvangen na afloop tot maximaal 4,50 keer het stortingsbedrag retour!

Speltypen

Kies bij Ierland – Nederland ook eens voor een ander speltype door bij de Nederlandse Sportsbooks te kijken naar opties met hoge quoteringen passend bij je eigen voorspelling. Zo kan er bij Unibet.nl ook tijdens de wedstrijd een voorspelling gedropt worden. Deze speloptie noemen we live gokken.

Hoe werkt live gokken? Je volgt de wedstrijd via een livestream, op tv of in het stadion. Op het moment dat jij denkt dat een bepaalde weddenschap de winnende kan zijn ga je naar de Voetbalwedden bookmakerspagina. Hier zie in één handig overzicht alle bookmakers die Nederlands elftal weddenschappen aanbieden. Bekijk de speloptie live gokken en vergelijk de Sportsbooks met elkaar. Zo kan je door op het juiste moment de juiste voorspelling te droppen hoge odds scoren!

Voetbalwedden

Voetbalwedden.nl is het podium voor Sportgokkers die graag een wedje leggen op wedstrijden van het Nederlands elftal. Meespelen met Ierland – Nederland? Speel dan op een veilige en betrouwbare manier mee via onze bookmakerspagina! Hier staan alleen legale, Nederlandse Sportsbooks op vermeld.

Datum en tijdstip Ierland – Nederland

Aanschuiven voor het volgen van Ierland – Nederland kan op zondag 10 september vanaf 20:45 uur. Dit betekent ook dat op dat moment de pre-wedstrijd deals sluiten. Live gokken is dan nog de enige optie om een voorspelling te plaatsen. Zet dus tijdig in en vergelijk nu al de odds op Voetbalwedden.nl!

Meer informatie over veilig online Wedden op Voetbal? Lees onze reviews, kennisartikelen en voorbeschouwingen voor de wedstrijden van het Nederlandse elftal, de Eredivisie en alle grote Europese competities!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.