• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op zondag 6 juni sluit het Nederlands voetbal elftal de ultra korte voorbereiding op EURO 2020 af met het oefenduel: Nederland – Georgië. Onder toeziend oog van Oranjefans zal in Grolsch Veste te Enschede gespeeld worden in de hoop vertrouwen op te doen voor de drie groepsfase duels die volgen. Na de 2-2 tegen Schotland is een goede uitslag voor bondscoach Frank de Boer en zijn mannen gewenst. Maar gaat dat ook lukken? Voorspel en win bij Voetbalwedden

Statistieken Nederland – Georgië

Een blik op de statistieken leert ons dat dit de eerste ontmoeting in de historie! De statistieken bevatten daarom enkel een overzicht van de huidige vorm van beide landen.

Het Nederlands elftal speelde al zeven jaar geen eindtoernooi en dat is niet voor niets. Oranje heeft zeven magere jaren achter de rug, waarin weinig werd gewonnen. Alleen in de periode onder Ronald Koeman werden er succes geboekt: plaatsing voor het komende EK en de finale van Nations League. Daarom ging het (snel) bergafwaarts. Onder de nieuwe bondscoach Frank de Boer is winnen geen vanzelfsprekendheid. Woensdag werd een nederlaag tegen Schotland ternauwernood voorkomen: 2-2. De 7-0 tegen Gibraltar rekenen we gemakshalve niet mee, want dat is een zeer matige tegenstander. De 2-0 zege op Letland is ook niet meer dan normaal, maar de 4-2 nederlaag tegen de Turken legde weer alle zwaktes van Oranje bloot. Gaat het tegen Georgië dan eindelijk wél goed?

Normaal gesproken moet dat geen probleem zijn, want Georgië is bepaald geen veelwinnaar. Na acht keer op rij te hebben verloren werd afgelopen woensdag wel gewonnen van Roemenië: 2-1. Namens Georgië wisten Georges Mikautadze en Giorgi Aburjania het net te vinden. Daarmee komt de ploeg ongetwijfeld met meer vertrouwen naar Enschede, dan wanneer ze ook van de Roemenen hadden verloren.

Odds Nederland – Georgië

Bij de online bookmakers staat winst van Oranje in de pre-odds op x1,19. denk jij dat het Nederlands Elftal, net als woensdagavond tegen Schotland, in de fout gaat zondag 6 juni? Zet dan in op een gelijkspel, want de maximale uitkering stijgt bij die uitslag al naar: x6,50 keer je inleg.

Speel je op een regelrechte stunt van de Georgische bezoekers? Dan kan je bij de bookies een flinke slag slaan! Met een maximale winstbonus van x12,25 voor een winnende weddenschap op Georgië ga je voor de hoofdprijs!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden is een weddenschap op het Nederland elftal één van de populairste opties. Nu het EK voetbal met rasse schreden nadert helemaal! De online bookmakers kleuren Oranje met allerlei specials EK voetbal weddenschappen! Voetbalwedden op het Nederlands elftal maakt het volgen van de wedstrijden extra spannend!

Datum en tijdstip Nederland – Georgië

De oefenwedstrijd Nederland – Georgië zal op zondag 6 juni worden gespeeld in de Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Het duel in Enschede begint om exact 18:00 uur.

Ben jij straks de winnaar van dit laatste oefenduel voor het EK? Zet dan in via Voetbalwedden en scoor de beste deals! Speel bewust en verantwoord, want je kan je inleg ook verliezen! Check onze kennisartikelen voor extra achtergrondinformatie en lees deze voorbeschouwing goed door voor tips en odds indicaties!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.