• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Nederland trapt aanstaande donderdag in De Kuip af tegen Canada voor EURO2024. Voor Oranje is Polen de eerste tegenstander op het EK in Duitsland. Met de oefenwedstrijden Canada en IJsland hopen bondscoach Ronald Koeman en zijn spelers vertrouwen te krijgen voor het EK. Gaat Oranje winnen van Canada? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden.nl en speel met jouw voetbalkennis mee voor leuke bookmakersbeloningen.

Statistieken EURO2024

Op 14 juni zal het EK in Duitsland beginnen met de openingswedstrijd Duitsland – Schotland. Nederland komt twee dagen later in actie tegen Polen. Het keurkorps van bondscoach Ronald Koeman speelt in de groepsfase ook tegen het ijzersterke Frankrijk en Oostenrijk. Het Nederlands elftal heeft voordat het EK begint nog twee oefenwedstrijden op het menu staan. Aanstaande donderdag treft Oranje Canada en op maandag 10 juni speelt de ploeg van Koeman tegen IJsland. Het IJslandse elftal is een wat bekendere tegenstander dan het Canadese team. Nederland speelde tot nu toe nooit eerder tegen Canada.

Odds Nederland – Canada

De pre-odds bij de uitzwaaiwedstrijden van Nederland voor EURO2024 zijn niet mis. Bij de Nederlandse bookmakers staan de hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem bij winst van Canada. Winnen de beste elf spelers uit Canada in De Kuip, dan kan er tot 8.09 keer het speelbedrag gescoord worden bij de wedkantoren op de bookmakerspagina.

Ga je voor een gelijkspel? Bij een juiste voorspelling op een gelijkspel in De Kuip keren de Nederlandse bookmakers tot 4.56 keer de inleg uit en dat is ook nog altijd een hoge beloning bij dit duel.

Gaat Nederland winnen in het stadion van Feyenoord van Canada? Dan kunnen voetbalgokkers tot 1.40 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling op winst van Oranje.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden is leuk als het veilig en verantwoord gebeurd en als er ook echt eens wat gewonnen wordt. Daar is wat geluk en een goede voorbereiding voor nodig. Zet dan ook altijd pas in als je echt achter je weddenschap staat. De bookmakers op Voetbalwedden.nl voldoen aan de hoge eisen die onze overheid stelt. Bij een correcte weddenschap kunnen voetbalgokkers ervan uitgaan dat ze worden beloond. Meer weten over betrouwbare bookmakers of speelsystemen? je vindt de informatie op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Nederland – Canada

De oefenwedstrijd Nederland – Canada voor EURO2024 wordt op donderdag 6 juni om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam gespeeld. Wint Nederland? Dan barst het Oranjekoorts uit en keren de Nederlandse bookmakers leuke beloningen uit. Ga je voor een andere voorspelling? Dan kan er ook flink gescoord worden bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl! Gebruik je voetbalkennis om succesvolle weddenschappen te maken bij de beste Oranje-bookmakers.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.