• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het is de Oranje Leeuwinnen gelukt om als eerste in de groep door te stoten naar de kwartfinales van het olympisch voetbaltoernooi. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman moet het vrijdag opnemen tegen het damesteam uit de USA. In het verleden werd er nog nooit eerder gewonnen van de Amerikaanse vrouwen. Gaan de Leeuwinnen dat vrijdag wel doen en gaat Nederland door naar de halve finale van de Olympische Zomerspelen? Voorspel de kwartfinale van de Oranje dames via Voetbalwedden en scoor de hoogste odds! 

Statistieken Nederland – USA

De Olympische Spelen begon voor de Oranje Leeuwinnen met een groepsfase. In Groep F won het team van bondscoach Sarina Wiegman met 3-10 van Zambia. Het werd in de tweede wedstrijd een gelijkspel 3-3 tegen Brazilië. De laatste groepswedstrijd werd met 8-2 gewonnen van China. Alles bij elkaar opgeteld, zijn dit zeven punten en dat was genoeg om eerste te worden in de poule.

De dames van de USA werden tweede in poule G. Het team van bondscoach Vlatko Andonovski verloor de eerste wedstrijd met 3-0 van Zweden. Van Nieuw-Zeeland werd dik gewonnen: 1-6. Het laatste groepsduel was tegen Australië en werd een gelijkspel 0-0. De Amerikaanse dames haalden dus vier punten binnen. Zweden werd eerste in de poule met negen punten.

In het verleden is meermaals gebleken dat de USA dames een maatje te groot waren voor ons Nederlands team. Van de vier wedstrijden die Oranje tegen USA speelden werd er geen één gewonnen. Ook een gelijkspel zat er niet in. De belangrijkste wedstrijd van de vier ontmoetingen was de WK finale in 2019. Oranje verloor met 2-0 van Amerika.  De speelsters Megan Rapinoe en Rose Lavelle scoorden toen ven beide dames zijn er op dit olympische toernooi ook weer bij.

Odds Nederland – USA

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers zijn hoog ingeschaald. De hoogste quotering van deze kwartfinale staat op x 3.40 keer je speelbedrag en wordt uitbetaald als het een gelijkspel wordt.

Een overwinning van Oranje staat op een odd van x 2.61 keer je inleg ingeschaald. Winnen de USA dames volgens jou? Met een pre-odd van x 2.49 keer je speelbedrag staat er nog een fraaie beloning op je te wachten.

Speeltypen

Wil jij nog meer winkansen uit de kwartfinale van de Leeuwinnen halen? Bekijk dan eens de diverse speeltechnieken die de online bookmakers aanbieden. Zo kun je bij de Nederlandse TOTO een combideal maken om jouw beloningen hoog op te laten lopen. Denk jij dat Nederland zich kwalificeert voor de halve finale in de verlenging? Dan kun jij daar op inzetten en als je gelijk krijgt dan wordt jouw inleg x 12.00 keer meer waard.

Denk jij dat Nederland wint met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan keren de bookies x 5.70 keer de inleg uit aan elke voetbalpunter die dit goed had. Winnen de Leeuwinnen zelfs met 4-0, 5-0 of 6-0 dan wordt het speelbedrag zelfs x60.00 keer meer waard.

Pak een Dubbel Kans of voorspel welke Leeuwin scoort bij de match specials. Is Vivianne Miedema na het duel tegen USA nog steeds topscoorder van de Olympische Spelen vrouwenvoetbaltoernooi? Ontdek deze en nog meer spelopties via Voetbalwedden.

Voetbalwedden Nederland – USA

Veel voetbalpunters zijn actief bezig met het wedden op vrouwenvoetbal op de Olympische Zomerspelen. Het vrouwenvoetbal is razend populair geworden en hoe verder de Leeuwinnen komen in het toernooi hoe mee punters een weddenschap gaan sluiten met de bookmakers. Dat is gunstig voor de quoteringen die daardoor steeds hoger oplopen.

Wil jij hier ook van profiteren? Dan zit je bij Voetbalwedden goed. Via deze website vind je snel de hoogste odds bij de betrouwbaarste bookmakers. Log je in voor Live wedden en je kunt je speelstrategie tijdens de wedstrijd nog aanpassen. De Oranje Leeuwinnen spelen aanstaande vrijdag al om 13:00 (Nederlandse tijd) dus zorg dat je er op tijd bij bent. Haal via Voetbalwedden alles uit je weddenschap!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.