• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zaterdagavond speelt het Nederlands elftal tegen Letland in Groep G. Na de 4-2 nederlaag woensdag tegen Turkije is winst noodzakelijk voor het elftal van bondscoach Frank de Boer. Kan Oranje de valse start wegpoetsen in de Johan Cruijff Arena? Voorspel de uitslag van Nederland – Letland via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Nederlandse elftal tegen Letland

Het Nederlands elftal speelde drie keer eerder tegen de Letse nationale voetbalploeg. De eerste ontmoeting vond in 2004 plaats. Nederland was toen met 3-0 te sterk voor Letland. Ook in de tweede confrontatie waren ‘we’ veel beter. Hij werd in 2014 maar liefst 6-0 voor Nederland. Daarna was de derde en tot nu toe laatste onderlinge confrontatie in 2015. Nederland speelde toen uit in Letland en won met 0-2.

Afgaande op de huidige vorm is het verschil tussen de beide landen niet zo groot. Nederland won twee van haar laatste duels en Letland ook. Nederland speelde tweemaal gelijk en Letland ook. Beide landen verloren één keer.

Het verschil zit hem echter in de tegenstanders. Letland verloor van Malta en speelde twee keer gelijk tegen de Faeröer Eilanden. Terwijl Nederland in Istanbul tegen Turkije onderuit ging en gelijk speelde tegen Italië en Spanje. Ondanks het op het eerste gezicht gelijke vormpeil is Oranje dus logischerwijs torenhoog favoriet bij de online sportbookmakers als het Nederlandse elftal tegen Letland speelt zaterdag.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen drukken het immense klasse-verschil dan ook prima uit. Je ontvangt een kleine winstbonus van x1,03 als je voorspelt dat Nederland wint van Letland.

De online bookmakers keren maar liefst x12,00 je inleg uit als je met succes speelt op een gelijkspel. Maar die quotering valt in het niets bij de winstbonussen die uitgekeerd gaan worden als Letland van Nederland wint. Bij TOTO.nl kan je tot wel x40,00 keer het ingelegde speelbedrag winnen als een gok op Letland tegen alle verwachtingen in goed uitpakt.

Speltypen

De odds in het 1×2 speltype zijn niet bijster hoog als je wilt inzetten op Oranje. Daarom zijn er bij de online bookies meerdere speltype. Bij het spelen via de correcte score kan je wél flink cashen als je de exacte uitslag waarmee het Nederlands elftal gaat winnen goed weet te voorspellen.

Zo keert de TOTO x12,95 keer je inleg uit als je voorspelling dat Nederland met 1-0 zegeviert de winnende weddenschap is. Bij een 2-0 zege gaan de pre-odds naar een nog altijd fraaie x6,95. Vanaf 2-1 stijgen de odds weer naar gemiddeld x17,00. Een 3-0 is momenteel x5,05 keer je inleg waard.

Ook bij dit speltype levert een stunt van Letland heel veel doekoe op. Een 0-1 overwinning in Amsterdam betekent een bonus van x125,00 keer het ingevulde speelbedrag van de gokkers die op 0-1 hebben ingezet. Bij een grote overwinning stijgen die odds zelfs naar nog grotere hoogte. Check onze bookmakerspagina voor de alle odds en deals!

Voetbalwedden

Oranjefans spelen graag mee met het Nederlands elftal. In het stadion kan je niet komen, maar online wedden op voetbalwedstrijden gaat gewoon door. Scoor jij de beste odds en deals via Voetbalwedden? Check de quoteringen voor Nederland – Letland en wordt ook een winnaar als het Nederlands elftal tegen Letland speelt dit weekeinde!

Datum en tijdstip

De WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Letland wordt gespeeld op zaterdag 27 maart 2021 en begint om 18:00 uur in de Johan Cruijff Arena gelegen in Amsterdam Zuidoost. Pre-wedstrijd bets kunnen tot aan het eerste fluitsignaal, tijdens de wedstrijd kan je op Voetbalwedden je deals scoren via live gokken. Dit kan vanaf je desktop of op je mobiel.

Doe jij mee mee Nederland – Letland?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.