• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Spaanse La Liga start op zondag 2 januari met de uitwedstrijd van FC Barcelona bij RCD Mallorca. Barcelona knokt met Frenkie de Jong, Luuk de Jong en Memphis Depay voor een plaats in de top drie van de Spaanse competitie. Gaan de Catalanen goed van start in die Nieuwjaarsduel Mallorca RCD – FC Barcelona? Voorspel en win via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Mallorca RCD – FC Barcelona

In La Liga is Real Madrid heer en meester. De ploeg uit Madrid staat op de eerste plek met 46 punten. Sevilla is de nummer twee in de Spaanse competitie, maar loopt met 38 punten ook al acht punten achter op de Koninklijke van Madrid. FC Barcelona is de nummer zeven in het rijtje. De Catalaanse ploeg heeft 28 punten bij elkaar geraapt, achttien minder dan aartsrivaal Real Madrid. RCD Mallorca staat op de vijftiende plek met twintig punten.

Beide teams wonnen de laatste competitiewedstrijd van 2021 niet. FC Barcelona speelde uit bij Sevilla en het werd met 1-1 een gelijkspel bij de nummer twee uit La Liga. Mallorca maakte het nog wat bonter. Bij Granada werd de ploeg van het eiland Mallorca met 4-1 verslagen.

Odds RCD Mallorca – FC Barcelona

De quoteringen van de bookmakers maken het wel heel interessant om een wedje te doen op het La Liga uitduel van FC Barcelona. De hoogste bonus wordt gehanteerd als de ploeg op Mallorca thuis wint. Je kunt maximaal x5.25 keer je speelbedrag terugkrijgen als jij hebt gewed op een zege van Mallorca.

Komt FC Barcelona winnen op het Spaanse eiland dan moeten we het doen met een quotering van x1.71 keer je speelbedrag. Een gelijkspel in het Visit Mallorca Stadion wordt dan met een odd van x3.60 keer je speelbedrag weer wat meer waard.

Speltypen

De bookmakers op Voetbalwedden weten het wedden op voetbal nog leuker te maken door de diverse speltypen. Pak een leuk extra bonus mee door in te zetten op speltypen als Dubbele Kans, Half/time Full/time of het aantal goals dat er gemaakt gaan worden door RCD Mallorca en/of FC Barcelona. Verdien bijvoorbeeld als jij verwacht dat Barça met 0-1, 0-2 of 0-3 wint. Uitkeringen kunnen dan oplopen tot x2.90 keer je speelbedrag. Speelt de ploeg van trainer Xavi zo goed dat het met 0-4, 0-5 of 0-6 weet te winnen, dan lopen de quoteringen op tot x19.50 keer je speelbedrag. Een 2-1, 3-1 of 4-1 overwinning van Mallorca is al goed voor een quotering van x10.25 keer je inleg.

Tot zover de pre-odds. Je kunt natuurlijk ook wachten tot de quoteringen voor Live Betting bekend zijn. Als de wedstrijd begint geven de bookmakers de odds voor live wedden pas weer, maar we kunnen je nu alvast zeggen dat ze goed ingedeeld zijn. Het mooie van live wedden is dat je tijdens de wedstrijd kunt bepalen welke ploeg er de meeste kans heeft om te winnen. Of van welke speler jij een doelpunt verwacht.

Voetbalwedden

Met Voetbalwedden is heel veel mogelijk. Door een voorspelling te doen, is de wedstrijd negentig minuten lang zeer spannend. Je kunt nog tot in de laatste seconde van de wedstrijd gelijk krijgen en dus een flinke bonus verdienen bij de bookmakers. Wil jij dat in het nieuwe jaar ook eens proberen? Bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl vind je altijd een passende deal.

Datum en tijdstip

De Spaanse ploegen RCD Mallorca – FC Barcelona beginnen zondag 2 januari aan hun eerste duel van 2022! De wedstrijd wordt gespeeld in het Visit Mallorca Estadi te Palma de Mallorca en begint om 21:00 uur. Om niets te hoeven missen is het verstandig voor dit tijdstip al een voorspelling achter te hebben gelaten bij de bookmakers. Live wedden kan vanaf negen uur in de avond tot aan het einde van de wedstrijd. Ga samen met Voetbalwedden op zoek naar de beste bookmakersdeal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.