• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende maandag staat op het EK het laatste groepsduel voor het Nederlands elftal op het programma. Nederland speelt in dat duel tegen Noord-Macedonië, dat voor de eerste keer ooit meedoet aan een EK. Nederland is na de zeges op Oekraïne (3-2) en Oostenrijk (2-0) al zeker van de volgende ronde. Noord-Macedonië is juist na twee nederlagen (2-1 tegen Oekraïne, 3-1 tegen Oostenrijk) al uitgeschakeld op het EK. Doet Oranje in dit duel zijn sportieve plicht of weet Noord-Macedonië op de valreep nog voor een stunt te zorgen? Speel nu mee via Voetbalwedden en zet in op deze wedstrijd!

Statistieken

Nederland is dus al zeker van de volgende ronde, de achtste finales. Sterker nog: de koppositie in groep C is zelfs al veiliggesteld, waardoor Nederland in de volgende ronde meer kans maakt op een iets minder sterke tegenstander. En dat is mooi nieuws, want voorafgaand aan het toernooi waren er toch de nodige twijfels over het EK. De vraag is in welke opstelling bondscoach Frank de Boer tegen Noord-Macedonië zal gaan spelen. Krijgen de wisselspelers een kans? En zullen een paar vaste krachten met wat pijntjes een wedstrijd rust krijgen?

Terwijl Oranje dus met een soort ‘luxe-probleem’ kampt, is het de vraag bij Noord-Macedonië hoe zij de uitschakeling hebben verwerkt. Voorafgaand waren hun verwachtingen niet al te hoog op hun eerste EK-deelname, maar toch hadden zij wellicht gehoopt op een stunt. Dat zal tegen Nederland lastig worden, al helemaal na hun uitschakeling. Bovendien verloor het de wedstrijden tegen Oostenrijk en Oekraïne, waardoor Nederland het aan zijn stand verplicht is om ook dit derde groepsduel te winnen.

Odds

De bookmakers hebben weinig moeite om bij dit duel een favoriet aan te wijzen. Nederland wordt voor dit duel gezien als grote favoriet, ondanks het feit dat Oranje ook bij een nederlaag zelfs groepswinnaar is. De bookmakers zien dat echter niet gebeuren en gaan uit van een Nederlandse zege. De pre-odds voor een overwinning voor Nederland staan namelijk op x1,31 en dat is een behoorlijk lage quotering.

De quotering voor een zege voor Noord-Macedonië is een stuk hoger. Deze staat namelijk op x12,00, waarmee de bookmakers weinig vertrouwen hebben in een stunt. Een gelijkspel staat tenslotte genoteerd voor x4,95, waarmee dat nog een stuk meer tot de mogelijkheden behoort.

Speltypen

Behalve het inzetten op de pre-odds, zijn er nog allerlei andere speltypen waarop je kan inzetten bij de TOTO. Wat te denken van het voorspellen van de doelpuntenmaker? Een doelpunt van Memphis Depay levert x3,20 je inzet op en is daarmee de speler waarvan het meest verwacht wordt dat hij zal scoren. Ook Malen, Luuk de Jong, Berghuis en Weghorst scoren hoog als het gaat om deze quoteringen. Doe een beroep op je voetbalkennis, speel mee en laat zien dat jij een echte kenner bent!

Voetbalwedden

Het inzetten op wedstrijden van het EK is altijd bijzonder populair, vooral als het gaat om de wedstrijden van het Nederlands elftal. In het duel tussen Noord-Macedonië en Nederland staat er misschien weinig meer op het spel, maar er kan natuurlijk nog wel worden ingezet en leuke geldbedragen gewonnen worden! Speel daarom nu mee via Voetbalwedden en maak ook kans om te winnen!

Datum & Tijdstip

Het derde duel voor beide landen in Groep C van dit EK tussen Nederland en Noord-Macedonië wordt maandag 21 juni gespeeld in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De aftrap van dit duel is om 18.00 uur. Wil je inzetten op de pre-odds van deze wedstrijd? Zorg er dan voor dat je dat hebt gedaan voor aanvang van dit duel.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.