• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Groep G gaan Noorwegen – Letland strijden om laatste punten voor kwalificatie WK 2022. De Noren zijn de grootse concurrenten van het Nederlands elftal in de strijd om de eerste plaats. De bookmakers op Voetbalwedden.nl keren hoge pre-odds uit als jij dit duel goed weet te voorspellen! Lukt het je om de winnende weddenschap te plaatsen bij Noorwegen – Letland? Dan ben jij straks de grote winnaar!  

Statistieken Noorwegen – Letland

De kaarten zijn nog niet geschud in Groep G waarin Nederland op de eerste plek staat. Oranje verdedigt zaterdag die positie tegen Montenegro. Het Nederlands elftal heeft negentien punten. Noorwegen staat op de tweede plaats met zeventien punten. De Noren spelen thuis tegen Letland dat met vijf punten op de vijfde plaats staat en eigenlijk nergens meer voor hoeft te winnen in Oslo. Voor de Noren is deze wedstrijd wel belangrijk. De laatste WK kwalificatiewedstrijd is tegen Nederland en wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Mocht Noorwegen nou niet van Letland winnen (en Nederland niet van Montenegro), dan maakt zelfs Turkije nog kans op een WK ticket. De Turken staan derde met vijftien punten en spelen zaterdag thuis tegen Gibraltar. De kans is zeer groot dat de Turkse ploeg zaterdag naar achttien punten stijgt.

Het WK waar de landenteams zich voor proberen te kwalificeren zal volgend jaar gespeeld worden in Qatar. Het toernooi zal niet zoals we gewend zijn in de zomer worden gehouden, maar begint pas op 21 november tot 18 december .

Odds Noorwegen – Letland

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem voor Noorwegen – Letland zijn als volgt ingedeeld. De bookmakers keren de hoogste pre-odd uit als Letland wint. De beloning kan oplopen tot maximaal x21.50 keer je inleg.

Een gelijkspel is ook een hoge odd waard in de pre-fase. Wed je op een puntendeling in Oslo? Dan staat er een beloning van x8.20 keer je speelbedrag voor je gereed. Een overwinning van Noorwegen is bij de bookmakers goed voor x1.13 keer je inleg.

Speltypen

Wil jij naast het gangbare 1×2 spelsysteem ook op andere speltypen je geluk beproeven? De bookmakers op Voetbalwedden maken het allemaal mogelijk. Zo worden er hoge beloningen uitgekeerd aan de spelers die de correcte score combinatie weten in te vullen. Wordt het 1-0, 2-0 of 3-0 voor Noorwegen? Dan keren de bookies x1.99 keer je inleg uit. Winnen de Letten met deze cijfers dan kan de beloning zelfs oplopen tot x30.00 keer je speelbedrag.

Nog meer beloningen zijn er te verdienen bij speltype Over/Under of Handicap resultaat. Pak een Dubbele Kans of vul in of beide teams scoren. Mochten zowel de Noren als de Letten scoren dan ontvang je al x2.70 keer je inleg terug. Verwacht je een wedstrijd waarin geen van beide teams scoren? Dan keren de bookies x1.41 keer je inleg uit als dit gebeurt.

Voetbalwedden

Er wordt ontzettend veel gewed op voetbal nu de WK kwalificatie campagne bijna is afgerond. We kunnen niet wachten tot het WK in Qatar begint. Toch duurt dit nog wel even, maar kunnen wij ons alvast warmlopen met de laatste kwalificatiewedstrijden en natuurlijk de UEFA Nations League die begin volgend jaar aan een nieuw toernooi begint. Er valt de komende tijd dus genoeg te voetbalwedden.

De online bookmakers van Voetbalwedden zitten ook aan het einde van dit jaar niet stil. Ontdek de hoogste odds en de beste deals door de bookies te vergelijken op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Noorwegen – Letland

De WK kwalificatiewedstrijd Noorwegen – Letland wordt zaterdag 13 november gespeeld. Het duel begint om 18:00 uur in het Ullevål Stadion te Oslo. Later op de avond zal het Nederlands elftal aftrappen in Montenegro. We weten rond die tijd dus al of Noorwegen nog gevaarlijk kan zijn volgende week in de Kuip. Houd Voetbalwedden dus goed in de gaten als je op de hoogte wil blijven van de status in de poule en de quoteringen die de bookmakers hanteren.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.