• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In het Belgische Brussel wordt aanstaande zondag de finale van de Beker van België gehouden. Bij beide de bekerfinalisten, KV Mechelen en Royal Antwerp FC, spelen Nederlanders voor de clubs mee in de finale van de Croky Cup. De wedstrijd wordt gehouden in het Koning Boudewijn Stadion. Vind de beste pre-odds bij de Belgische bekerfinale KV via de bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken KV Mechelen – Royal Antwerp FC

In De Kuip te Rotterdam strijden Ajax en PSV dit weekend om de prijs van de KNVB beker. In België wordt op dat moment ook de finale van de Croky Cup gespeeld. De bekerfinalisten van dit seizoen zijn KV Mechelen en Royal Antwerp FC. Bij KV Mechelen spelen de Nederlanders Sandy Walsh en Lucas Bijker. Bij Royal Antwerp komen Jurgen Ekkelenkamp, Calvin Stengs, Vincent Janssen en Gyrano Kerk dit weekend mogelijk in actie voor de ploeg van de Nederlandse trainer Mark van Bommel.

Het is voor trainer Van Bommel de eerste bekerfinale sinds de oud-voetballer coach van een betaald voetbalclub is. Antwerp FC haalde de beker in totaal drie keer eerder binnen. De laatste keer was dat in 2020 dus dat is inmiddels alweer drie jaar geleden. tegenstander KV Mechelen pakte de beker in 2019 voor de laatste keer mee naar Mechelen.

De bekerwinnaar kwalificeert zich automatisch voor de laatste voorronde van de UEFA Europa League voor het volgende seizoen en mag aan het begin van het nieuwe seizoen de Belgische supercup tegen de landskampioen spelen.

Odds KV Mechelen – Royal Antwerp FC

De quoteringen lopen hoog op in het 1×2 spelsysteem van de online bookmakers. Bij een zege van KV Mechelen kan de hoogste bookmakersbeloning van deze wedstrijd verdiend worden. De bookmakers zijn bereid tot wel 4.50 keer de inleg uit te keren als de ploeg uit Mechelen komt winnen in Brussel.

Bij een gelijkspel na negentig minuten speeltijd is er in Brussel nog geen winnaar bekend, maar voetbalwedders kunnen dan al tot 3.70 keer het wedbedrag scoren als zij dit als resultaat hadden ingevuld op het wedformulier van de bookies.

Wint trainer Van Bommel zijn eerste prijs als coach met Royal Antwerp de finale van de Belgische beker? Dan kan er tot 1.84 keer het speelbedrag gewonnen worden bij de Nederlandse wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Speltypen

De bookmakers keren nog meer scherpe quoteringen uit bij de finale van de Croky Cup. Check de odds bij speltype doelpuntmakers eens. De quoteringen bij een doelpunt van een Nederlandse speler lopen hoog op. Ook bij een weddenschap in de Over/Under speltypen en Handicap speloptie willen de bookmakers flink gaan uitpakken bij de finale van de Croky Cup. Zorg dat je erbij bent als de odds het hoogst zijn. Houd de bookmakers dan ook nauw in de gaten via Voetbalwedden.nl!

Ben je meer fan van live wedden? Ontdek via Voetbalwedden de beste live betting odds op de finale KV Mechelen – Royal Antwerp. De bookmakers maken de odds voor live wedden bekend zodra de wedstrijd in Brussel begint.

Voetbalwedden

Dit weekend word in Rotterdam de KNVB bekerfinale Ajax – PSV gespeeld. Maar er zijn nog meer bekerfinales waarop gewed kan worden. De Croky Cup in België is er daar één van. Het wordt extra interessant doordat er veel Nederlandse inbreng is bij Belgische clubs. Veel voetballiefhebbers vinden het dan leuk om ook eens een weddenschap te doen op een bekerfinale van een ander land. Via Voetbalwedden speel je altijd via betrouwbare wedkantoren die weddenschappen mogen aanbieden in ons land.

Datum en tijdstip KV Mechelen – Royal Antwerp FC

De Belgische bekerfinale KV Mechelen – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 30 april. De eindstrijd  in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel begint om 14:30 uur. Welke Belgische ploeg wint de trofee van de Croky Cup? Vergelijk de beste pre-odds via Voetbalwedden en wordt de winnaar met een correcte voorspelling op de bekerfinale van België.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.