• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Alkmaar wordt er uitgekeken naar de Europe Conference League halve finale van AZ tegen West Ham United. Vorige week verloren de Alkmaarders met 2-1 van de Engelse Premier League ploeg, maar zijn van plan dit in het AFAS Stadion recht te gaan zetten. Scoor de beste pre-odds bij de return AZ Alkmaar – West Ham United via Voetbalwedden!

Statistieken AZ Alkmaar – West Ham United

AZ Alkmaar en West Ham United zijn geen goede bekenden van elkaar. Vorige week ontmoetten de teams elkaar zelfs voor het eerst. De Engelse ploeg wist die wedstrijd meteen op zijn naam te schrijven. West Ham United won met 2-1 van AZ in de heenwedstrijd van de halve finale. AZ scoorde als eerste via Tijjani Reijnders, maar vervolgens kwamen daar de doelpunten van West Ham spelers Mohamed Said Benrahma en Michail Antonio nog bij. Donderdagavond zal de beslissing vallen welke ploeg naar de finale van de UEFA Europe Conference League 2022 – 2023 zal gaan.

De andere halve finale gaat ussen FC Basel en Fiorentina. De ploeg uit het Zwitserse Bazel won vorige week in Florence met 1-2 en maakt momenteel dus de meeste kans om de tegenstander van AZ mochten de Alkmaarders zich plaatsen voor de eindstrijd.

Odds AZ Alkmaar – West Ham United

De Nederlandse bookmakers keren de hoogste pre-odds uit bij een gelijkspel in Alkmaar. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op maximaal 3.40 keer het speelbedrag ingedeeld. Mocht dat het resultaat ook worden, dan gaat West Ham door naar de finale.

Winnen de Alkmaarders in eigen huis van The Hammers? Dan keren de bookmakers nog altijd hoge pre-odds odds uit. Bij de Nederlandse TOTO kan er tot maximaal 2.75 keer het wedbedrag gewonnen worden bij een zege van de Alkmaarders.

Zijn The Hammers ook in het AFAS Stadion heer en meester? Dan is het gedaan voor AZ in dit Conference League seizoen en speelt West Ham United de finale. In dat geval kunnen voetbalgokkers tot maximaal 2.60 keer het speelbedrag teruggestort krijgen bij de betere wedkantoren.

Speltypen

Diverse soorten speltypen maken het voorspellen van voetbalwedstrijden nog leuker. Veel voetbalgokkers weten zich wel raad met de diverse speelsystemen. Bij Voetbalwedden en bij de bookmakers kun je altijd meer informatie vinden over diverse speltypen. Een veelgebruikte spelstrategie is het Correct score combinatie en de half-time\full-time speelsystemen. Ook de manier van winnen is een populair speltype. Kwalificeert AZ zich bijvoorbeeld in de reguliere speeltijd? Dan kan je met deze voorspelling tot 5.00 keer de inleg scoren als dit donderdagavond gaat gebeuren in Alkmaar. Plaats West Ham United zich na een penalty reeks voor de volgende ronde, dan keren de bookmakers tot 15.00 keer het wedbedrag aan je uit.

De Nederlandse bookmakers bieden naast quoteringen in de pre-fase ook odds aan bij het live wedden op AZ – West Ham. Check de spelmethode en voorwaarden voordat je meespeelt via de bookmakers op Voetbalwedden.nl. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedden leuk en kom je niet voor verrassingen te staan waar je als liefhebber van voetbalgokker niet op staat te wachten.

Voetbalwedden

In de maand mei valt in veel competities de beslissing en zo ook in de Europe Conference League. Voetbalwedden is in deze fase nog spannender. Wie zijn de finalisten en spelen op 7 juni de finale in de Tsjechische Eden Arena? Speel wel altijd bewust en veilig mee. Kies je bookmaker zorgvuldig en speel niet met te hoge bedragen. Op Voetbalwedden.nl speel je mee via de betrouwbaarste wedkantoren van ons land en ben je zeker dat je bij een winnende voorspelling ook wordt uitbetaald.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – West Ham United

De return van de UEFA Europe Conference League AZ Alkmaar – West Ham United wordt gespeeld op donderdag 18 mei. In het AFAS Stadion wordt om 21:00 uur afgetrapt. Na een kleine twee uur zal de winnaar bekend zijn. Vergelijk de bookmakers en sla je slag in deze halve finale via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.