• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de halve finale van de Europe Conference League maakt AZ Alkmaar zich op voor de uitwedstrijd bij West Ham United. De Alkmaarders spelen eerst uit en hopen vervolgens de klus volgende week in het eigen AFAS Stadion af gaan maken.  Komt AZ met een goed resultaat terug naar de kaasstad van Nederland? Scoor de beste odds via de online voetbal bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken West Ham United – AZ Alkmaar

West Ham United en AZ Alkmaar hebben voor zover bekend is nog nooit eerder met elkaar gespeeld. Het heeft dus geen zin om de Head 2 Head erbij te pakken. Wel kunnen we ons verdiepen in de voorgaande Conference League duels van de ploegen.

West Ham United rekende in de kwartfinales af met het Belgische KAA Gent. AZ wist ook van een Belgische ploeg te winnen. RSC Anderlecht wist in Brussel nog te winnen van AZ, maar in Alkmaar sloeg de ploeg van trainer Pascal Jansen genadeloos toe.

Afgelopen weekend won West Ham met 1-0 van Manchester United en staat nu  in de Premier League op de vijftiende plaats. AZ Alkmaar speelde uit tegen Ajax in Amsterdam. In de Johan Cruijff Arena werd het een 0-0 puntendeling en dus bleef AZ op de vierde plaats van de Eredivisie staan.

Odds West Ham United – AZ Alkmaar

De quoteringen mogen er wezen voor de uitwedstrijd van AZ in de Conference League. Mochten de Alkmaarders winnen in het London Stadion, dan keren de bookmakers tot 5.75 keer de inleg uit.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er ook goed bij. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op 4.00 keer het wedbedrag ingedeeld dat is achtergelaten bij de wedkantoren.

De pre-odds bij een overwinning van West Ham United gaan niet hoger dan x1.67 keer het speelbedrag. Daarmee geven de bookies wel aan veel vertrouwen te hebben in een zege van The Hammers.

Speltypen

In de diverse speltypen van de bookmakers lopen de quoteringen nog meer op. De Nederlandse wedkantoren hebben hoge odds ingedeeld in speltype correct score combinatie, handicap en over/under speelsystemen. Ook het spelstrategie doelpuntermaker doet het erg goed onder voetbalwedders. Mocht aanvaller Danny Ings als eerste scoren, dan staan er quoteringen van 5.10 keer het wedbedrag voor je gereed. Is Vangelis Pavlidis weer trefzeker voor AZ, dan kan je dat tot maximaal 8.00 keer het speelbedrag opleveren. De quoteringen worden alleen maar hoger als bijvoorbeeld Myron van Brederode Of Sven Mijnans weet te scoren voor de Alkmaarse ploeg.

Voetbalwedden

Voetbalwedden in de pre-fase is leuk, maar soms is live wedden op voetbalwedstrijden net zo interessant. Tijdens de wedstrijd kan je beter ontdekken hoe de krachtverhouding is tussen de teams en welke spelers hun dag wel of niet hebben. Ook voor live betting op West Ham – AZ Alkmaar zit je goed bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl.

Datum en tijdstip West Ham United – AZ Alkmaar

De halve finale van de Europe Conference League West Ham United – AZ Alkmaar wordt gespeeld op donderdag 11 mei. De wedstrijd begint om 21:00 uur in het London Stadion. Gaat AZ  een overwinning boeken in Londen? Of is de Engelse Premier League ploeg een maatje te groot voor de Alkmaarders? Speel mee volgens de beste odds en deals via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.