• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de laatste voorronde van de Europe Conference League gaat FC Twente komende donderdag de return spelen tegen Riga FC. De Tukkers wonnen vorige week de heenwedstrijd in deze derde voorronde van de UEFA Conference League met 2-0 en is daardoor al bijna zeker van de play-offs. Daarin speelt het tegen Fenerbache of NK Maribor. Scoor de hoogste odds in de Conference League bij Riga FC – FC Twente via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Riga FC – FC Twente

Vorige week donderdag speelde Riga FC en FC Twente voor het eerst tegen elkaar. In de Grolsch Veste wist de ploeg van trainer Josep Oosting de Letse formatie met 2-0 te verslaan. Met dat mooie voorsprongetje op zak gaat FC Twente donderdag dus op pad naar Letland waar in de return een uitwedstrijd bij Riga FC wacht.

De Tukkers hebben in Riga al genoeg aan een gelijkspel om door te stromen naar de play-offs. Mocht Riga FC de ploeg van trainer Oosting nog gaan uitschakelen, dan moet Riga met minimaal twee doelpunten meer dan FC Twente winnen in het eigen Skonto stadion.

Speltype

Het voorspellen van wedstrijden in het 1×2 spelsysteem wordt het meest gedaan bij de Nederlandse bookmakers. Er wordt ook vaak een combideal gemaakt of spelers gaan voor een ander speltype. Zo wordt er al flink voorspeld welke ploeg doorstoomt naar de play-offs. Is dat Riga FC dan stijgen de quoteringen naar maximaal 10.00 keer het speelbedrag. Verzekert FC Twente zich van de play-offs, dan is deze voorspelling tot maximaal 1.02 keer het speelbedrag waard.

Voetbalgokkers die na de eerste helft van de return al willen scoren bij de bookmakers, kunnen een weddenschap plaatsen in het Halftime/Fulltime speelsysteem. Mocht Riga FC bij rust voor staan en de wedstrijd winnen, dan keren de bookmakers al tot 7.00 keer de inleg uit.

Gaat het tot aan de rust gelijk op, maar zegevieren de Tukkers toch, dan kan er in dit speltype tot 4.50 keer de inleg gewonnen worden.

Meespelen bij de bookmakers op Voetbalwedden kan via de pre-fase of via live wedden op Riga – Twente. De Live Betting odds worden pas bekend als de wedstrijd in Riga begint.

Odds Riga FC – FC Twente

De hoogste quoteringen bij dit duel worden ingedeeld bij een zege van Riga FC. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 3.95 keer de inleg ingedeeld als het Letse Riga FC wint.

Dan de quoteringen bij een gelijkspel. De Tukkers zijn zeker van de play-offs als het een gelijkspel wordt in de hoofdstad van Letland. Voetbalgokkers kunnen bij dit resultaat tot 3.80 keer het speelbedrag scoren.

Wint FC Twente? Dan tanken de Tukkers niet alleen veel vertrouwen richting de play-offs, maar kunnen zij zich er ook echt voor gaan klaarstomen. Bij winst van FC Twente keren de bookmakers tot 1.75 keer het speelbedrag uit.

Voetbalwedden

De Nederlandse clubs deden het goed in de vorige seizoenen van de Europe Conference League. Met AZ Alkmaar en FC Twente zijn er nog twee Nederlandse ploegen die kans maken de groepsfase te halen. Hoort FC Twente daar ook bij? Speel veilig en bewust mee via de wedkantoren op Voetbalwedden. Vergelijk en zet in op het moment dat de odds het gunstigst zijn.

Datum en tijdstip Riga FC – FC Twente

De tweede ontmoeting tussen Riga FC – FC Twente zal op donderdag 17 augustus plaatsvinden in het het Skonto stadion te Riga. Het duel begint daar om 19:00 uur. Ongeveer twee uur laten weten we of FC Twente de play-offs van de Conference League heeft bereikt. Voetbalgokkers hoeven niet zo lang te wachten om te weten of zij hebben gewonnen. Tijdens de wedstrijd kunnen er al flinke quoteringen gewonnen worden. Vergelijk de quoteringen op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.