• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie staat dit weekend een echte kraker op het programma als AZ Alkmaar en Feyenoord tegenover elkaar staan. De ploegen spelen in het AFAS Stadion tegen elkaar. AZ is koploper van de Nederlandse competitie. Feyenoord is de huidige nummer vier. Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en scoor hoge odds bij het Eredivisie duel AZ Alkmaar – Feyenoord!

Statistieken AZ Alkmaar – Feyenoord

AZ Alkmaar is koploper en is de enige ploeg die nog ongeslagen is. De ploeg van trainer Pascal Jansen heeft dan ook al 23 punten binnengehaald in negen speelronden. Feyenoord staat vierde met drie punten minder dan de Alkmaarse ploeg.

De teams troffen elkaar op 27 februari voor het laatst in Alkmaar. AZ wist dat duel met 2-1 te winnen van de Rotterdamse ploeg. In 2021 won AZ met 4-2 van Feyenoord. De laatste keer dat de Rotterdammers met drie punten terugkeerden naar de havenstad, was op 1 oktober 2017. Op die dag won Feyenoord met 0-4 in de kaasstad van Noord-Holland.

Beide teams kwamen deze week ook Europees nog in actie. Zo speelde AZ Alkmaar uit bij Apollon Limassol in de groepsfase van de Europe Conference League. De Alkmaarders verloren op Cyprus met 1-0 van de poulegenoot.

Feyenoord kwam op dat moment uit in de Europa League. De ploeg van trainer Slot kreeg bezoek van FC Midtjylland in De Kuip te Rotterdam, maar kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen de Deense ploeg.

Odds AZ Alkmaar – Feyenoord

De pre-odds zijn zorgvuldig ingedeeld voor deze weekendtopper in Alkmaar. Zo keren de bookmakers tot maximaal x3.50 keer de inleg uit als AZ en Feyenoord de punten zondagmiddag gaan delen in Alkmaar.

Een zege van Feyenoord krijgt een iets hogere quotering mee dan een overwinning van AZ. Als de ploeg van trainer Arne Slot wint in het AFAS Stadion kun je tot maximaal x2.75 keer het speelbedrag scoren bij de bookmakers op Voetbalwedden.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een zege van AZ op een maximale pre-odd van x2.45 keer het aantal ingelegde euro’s ingedeeld.

Speltypen

De Nederlandse bookmakers hebben leuke odds in het 1X2 spelsysteem ingedeeld bij de wedstrijd AZ – Feyenoord. Maar sommige voetbalwedders zijn op zoek naar een combideal of proberen graag andere speelsystemen uit. Wil jij dat ook? Bezoek dan de bookmakerspagina op Voetbalwedden aan. Selecteer het wedkantoor waar jij graag wedt en bekijk de wedopties. Bij Toto.nl kun je scoren in speltypen als Dubbele Kans, Beide teams Scoren: ja of nee en de optie: resultaat en beide teams scoren. Er zijn er nog veel meer en elk speltype heeft zo zijn waardevolle odds. Bezoek de bookmakers ook eens en speel mee via het speltype naar jouw keuze.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is geen kunst, maar het is wel praktisch als je als voetbalvoorspeller iets van de sport af weet. Welke ploegen doen het dit seizoen goed in competities als de Eredivisie? Welke spelers blinken dit seizoen uit en wat waren de resultaten van wedstrijden in voorgaande seizoenen?

Dat zijn enkele onderwerpen die van belang kunnen zijn om succesvol te wedden op voetbal. Bereid je dan ook goed voor als je gaat wedden en speel veilig en bewust. Zo blijft het voorspellen van voetbal leuk en verantwoord.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – Feyenoord

De wedstrijd AZ Alkmaar – Feyenoord zal op zondag 16 oktober gespeeld gaan worden in het AFAS Stadion te Alkmaar. De aftrap is op exact 16:45 uur. Ontdek de beste bookmakerdeals, leuke spelsystemen en de hoogste quoteringen bij deze Eredivisie kraker op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.