• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend gaat de kogel door de kerk als de laatste speelronde van de Eredivisie 2022-2023 wordt afgewerkt. In het AFAS Stadion treffen AZ Alkmaar en PSV Eindhoven elkaar. Voor beide teams zijn de drie punten van groot belang. PSV verdedigt de tweede plaats, terwijl AZ nog voor plek drie gaat om zodoende volgend seizoen zeker te zijn dat ze in de UEFA Europa League mogen spelen. Scoor de beste pre-odds via Voetbalwedden!

Statistieken AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Midden mei ging het kampioenschap al naar Feyenoord in Rotterdam en zijn SC Cambuur en FC Groningen al definitief gedegradeerd naar de Keuken Kampioen Divisie. Voor de meeste overige ploegen valt er in de laatste speelronde nog genoeg om voor te strijden. De huidige nummer twee, PSV Eindhoven moet in speelronde 34 winnen wil het volgend seizoen in de UEFA Champions League spelen.

De Eindhovenaren hebben 72 punten en worden achtervolgt door Ajax. De Amsterdamse ploeg heeft 69 punten en kan bij winst op FC Twente de tweede plek van de Eindhovenaren nog overnemen.

AZ Alkmaar staat op de vierde plaats met 67 punten. Ook de Alkmaarders kunnen nog een plaatsje stijgen. Mocht de wedstrijd tegen PSV gewonnen worden en Ajax verliest in Enschede van FC Twente dan kunnen de Alkmaarders zich gaan opmaken voor de kwalificaties van de Europa League.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

Zelfs de bookmakers wijzen geen grote favoriet aan bij deze kraker in het AFAS Stadion. De quoteringen zijn het hoogst bij een gelijkspel. Als AZ en PSV de punten delen, keren de wedkantoren tot maximaal 3.90 keer het speelbedrag uit.

De pre-odds bij een overwinning van AZ staan iets hoger dan bij een zege van PSV. Als de Alkmaarders winnen voor eigen publiek, dan keren de betere Nederlandse bookmakers tot maximaal 2.70 keer de inleg uit.

Mochten de Eindhovenaren winnen en dit Eredivisie seizoen afsluiten als de nummer twee, dan staat er voor voetbalgokker een maximale quotering van 2.50 keer de inleg klaar.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem wordt veel toegepast door voetbalgokkers die willen wedden op Eredivisie voetbal. Er zijn meer opties om een weddenschap te kunnen doen bij de bookmakers. Bij deze kraker in het AFAS Stadion lopen de odds in diverse speltypen hoog op. Populair zijn de spelopties dubbele kans, over/under en handicap systemen.

Een voorbeeld van een leuk speelsysteem is het halftime/fulltime speltype. De bookmakers op Voetbalwedden keren hoge odds uit als voetbalgokkers voor rust en bij de eindstand de juiste voorspellingen droppen. Je krijgt al 4.00 keer de inleg teruggekeerd bij een voorsprong van AZ bij rust en als de Alkmaarders de wedstrijd ook winnen. Mocht AZ op voorsprong komen, maar wint PSV de laatste wedstrijd van het seizoen, dan keert TOTO.nl al tot 27.00 keer het wedbedrag uit. Een mooie bookmakersbeloning aan het einde van het Eredivisie seizoen.

Wedden op voetbal kan ook live. De bookmakers schakelen over van pre-odds naar live betting quoteringen als de wedstrijd in Alkmaar begint. Meer informatie over wedden in de pre-fase of via live betting vind je op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

De laatste speelronde van de Eredivisie trekt veel aandacht van voetballiefhebbers en voetbalgokkers. Wil jij ook nog eenmaal scoren in het Eredivisieseizoen 2022-2023? Laat dan de juiste voorspellingen achter bij de bookmakers op Voetbalwedden en scoor de deals nu het nog kan in dit competitieseizoen.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De laatste Eredivisie speelronde wordt op zondag 28 mei afgewerkt. Alle achttien teams komen om 14:30 uur in actie. In het AFAS Stadion zullen AZ en PSV ook op dit tijdstip beginnen aan hun laatste klus in dit competitieseizoen. Vergelijk de Nederlandse bookmakers met elkaar als je wilt wedden op AZ – PSV. Speel mee via Voetbalwedden zodat je zeker weet dat je speelt via de betrouwbaarste wedkantoren van Nederland. Zet in en win met jouw voetbalkennis!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.