• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op zondag 2 april wordt in Het Kasteel in Rotterdam de competitiewedstrijd Sparta – Feyenoord gehouden. De twee ploegen uit de havenstad strijden voor niets minder dan drie punten in deze 27ste speelronde van de Nederlandse Eredivisie. Speel mee en pak hoge odds bij deze derby in Rotterdam. De beste voetbaldeals vind je via de bookmakerspagina van Voetbalwedden!

Statistieken Sparta – Feyenoord

Op 31 oktober 2021 speelden Sparta en Feyenoord voor de laatste keer tegen elkaar op Het Kasteel. Op die dag wonnen de Feyenoorders nipt. Er werd maar eenmaal gescoord en dat doelpunt kwam van de Nigeriaan Cyriel Dessers. In Spangen bleef het toentertijd 0-1 voor Feyenoord.

De laatste overwinning van de Spartanen in Het Kasteel tegen Feyenoord was in het jaar 2017. Sparta boekte op 5 maart dat jaar drie punten door met 1-0 te zegevieren tegen Feyenoord. De Spartaan Mathias Pogba trof toen doel achter de doelman Brad Jones.

Voor de interlandbreak van Oranje speelde Sparta een uitduel bij FC Emmen. Aan De Oude Meerdijk zegevierden de ploeg van trainer Maurice Steijn met 0-2 van FC Emmen. Voor Feyenoord is de Klassieker in Amsterdam tegen Ajax de laatste wedstrijd die de huidige koploper van de Eredivisie speelde. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg hun grootste aartsrivaal met 2-3 in de Johan Cruijff Arena.

Odds Sparta – Feyenoord

De bookmakers op Voetbalwedden hebben de pre-odds het hoogst ingeschaald bij een zege van Sparta. Wordt het dit weekeinde een zege voor de Spartanen, dan kan er tot maximaal 5.25 keer de inleg gescoord worden bij bookmakers TOTO.nl en Bet365.

Bij een gelijkspel zijn ook hoge bookmakersbeloningen te winnen. Zo keert bookmaker TOTO.nl tot 3.90 keer de inleg uit als de Rotterdamse derby een puntendeling wordt.

Wedden op een zege van de koploper van de Eredivisie kan ook een mooie beloning van de bookies opleveren.  De maximale pre-odd die wij in het 1×2 spelsysteem konden vinden staat op 1.65 keer je wedbedrag genoteerd bij winst van Feyenoord.

Speltypen

Wedden in de pre-fase kan op meer manieren dan via het 1×2 spelsysteem. De Nederlandse bookmakers bieden tal van speltypen aan voor voetbalgokkers die graag een weddenschap doen op wedstrijden als de Rotterdamse derby van aanstaande zondag. Eén van die leuke speltypen is het aantal doelpunten dat Sparta of Feyenoord maakt. Maken de Spartanen vier of meer goals dan kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 45.00 keer het wedbedrag scoren. Maakt de ploeg van trainer Arne Slot niet één doelpunt in de Rotterdamse derby? Dan zijn de bookmakers op Voetbalwedden bereid tot 5.00 keer je speelbedrag uit te gaan keren.

Ontdek alle speltypen en bijbehorende quoteringen op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl! Ook voor het live wedden op Sparta – Feyenoord zit je goed bij deze wedkantoren met een KSA-licentie.

Voetbalwedden

Wil je Voetbalwedden op duels in de Eredivisie? Dan is een goede voorbereiding van groot belang. Om een succesvolle weddenschap te plaatsen, is het handig om te weten hoe de ploegen ervoor staan. Welke spelers zijn er geblesseerd en/of is er een sterkhouder geschorst? Ook is het belangrijk dat je wedt bij betrouwbare bookmakers. Bij Voetbalwedden speel je via de betrouwbaarste wedkantoren van ons land.

Datum en tijdstip Sparta – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd Sparta Rotterdam – Feyenoord Rotterdam wordt gehouden op zondag 2 april. Om 14:30 uur begint deze wedstrijd op Het Kasteel in Spangen. Wedden op deze Rotterdamse derby kan totdat de wedstrijd begint of wed tijdens de wedstrijd via live betting op Sparta – Feyenoord. Ontdek de beste deals bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.