• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Feyenoord en Shakhtar Donetsk treffen elkaar aanstaande donderdag in de Kuip te Rotterdam. De ploegen strijden om een plaatsje in de kwartfinale van de UEFA Europa League. De heenwedstrijd werd een 1-1 gelijkspel en dus zijn de kaarten nog niet geschud voor de teams. Wint Feyenoord thuis van Shakhtar Donetsk? Vergelijk de odds via Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Feyenoord – Shakhtar Donetsk

Vorige week speelde Feyenoord de uitwedstrijd bij Shakhtar Donetsk. De ploeg van trainer Slot kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel in Warschau waar het duel werd gehouden. De Oekraïense ploeg kwam op voorsprong door een treffer van Yaroslav Rakitskyi in de 79ste minuut van de wedstrijd. Feyenoord liet het daar niet bij zitten en wist in de 88ste minuut de stand weer recht te trekken. Ezequiel Bullaude maakte het doelpunt voor de Rotterdamse ploeg.

Het is niet de eerste keer dat Feyenoord en Shakhtar Donetsk tegen elkaar speelden. In 2017 troffen de teams elkaar in de UEFA Champions League. Het betrof toen de groepsfase en beide keren was de Oekraïense ploeg te sterk voor Feyenoord. In Rotterdam werd het toen 1-2. In Kharkiv 3-1.

Odds Feyenoord – Shakhtar Donetsk Europa League

De Nederlandse bookmakers keren de hoge pre-odds uit als Shakhtar in de Kuip wint. Mocht de Oekraïense ploeg winnen in Rotterdam en dus doorstoten naar de kwartfinale, dan keert Unibet.nl tot maximaal 7.00 keer de inleg uit. Dit is de hoogste pre-odds die wij konden vinden in het 1×2 spelsysteem.

Bij een gelijkspel lopen de pre-odds op tot maximaal 4.50 keer je speelbedrag. Deze pre-odd kun je vinden bij Unibet.nl en TOTO.nl.

Mocht Feyenoord de thuis winnen van de Oekraïense ploeg in deze achtste finale van de Europa League, dan kun je quoteringen scoren die oplopen tot maximaal 1.52 keer je speelbedrag! Houd de bookmakers goed in de gaten en sla toe op het moment dat de quoteringen voor jou het gunstigst zijn ingedeeld.

Speltypen

Wedden op Feyenoord kan op meer manieren dan via het 1×2 spelsysteem. De bookmakers hebben tal van andere speltypen gereedstaan voor elke voetbalgokker die graag een wedje legt op voetbalwedstrijden. Scoor de hoogste odds bij een dubbele kans of voorspel of beide team wel of niet zullen scoren. In het correct score combinatie zijn de quoteringen niet aan te slepen.

Voorspel hoe Feyenoord of Shakhtar zich zal kwalificeren voor de kwartfinale. Pakken de Rotterdammers in de reguliere speeltijd de ticket voor de volgende ronde van de Europa League, dan kan je in een klap 1.38 keer de inleg teruggestort krijgen. Kwalificeert de Oekraïense ploeg zich binnen de reguliere speeltijd? In dat geval is het dit seizoen voorbij voor Feyenoord in Europa League, maar kunnen voetbalgokkers pre-odds scoren die oplopen tot maximaal 5.25 keer de inleg.

Voetbalwedden

Veel voetbalgokkers gaan graag Voetbalwedden op de Nederlandse ploegen in de Europese toernooien. Dit seizoen zijn AZ Alkmaar en Feyenoord Rotterdam nog actief in het Europese voetbal. Is dat na deze week nog zo of houden de AZ en Feyenoord het donderdag ook voor gezien in de Europa League en Conference League? Speel veilig en bewust mee en speel bij de betrouwbare wedkatoren op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Feyenoord – Shakhtar Donetsk

De Europa League wedstrijd Feyenoord – Shakhtar Donetsk staat gepland op donderdag 16 maart om 18:45 uur in de Kuip te Rotterdam. Welke ploeg wint de return in de achtste finale? Scoor ook hoge pre-odds met jouw voetbalkennis en laat een voorspelling achter bij de wedkantoren op Voetbalwedden. Ook voor live wedden op Feyenoord – Shakhtar zit je goed bij de Nederlandse bookmakers.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.