• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Rotterdamse Kuip treffen Feyenoord en Ajax Amsterdam elkaar aanstaande woensdag in de halve finale van de KNVB beker. De twee ploegen strijden voor een plaats in de KNVB bekerfinale. De Nederlandse bookmakers schalen de pre-odds hoog in bij de Klassieker in Rotterdam. Vergelijk de bookmakers en zet in op de winnaar van deze halve finale in de KNVB beker: Feyenoord – Ajax en speel mee via Voetbalwedden.

Statistieken Feyenoord – Ajax Amsterdam

Op 27 februari 2019 speelden Feyenoord en Ajax ook al tegen elkaar. ook toen was dat in de kader van de halve finale van de TOTO KNVB beker. Ajax zegevierde toen met 0-3. Matthijs de Ligt, Nicolás Tagliafico en Donny van de Beek scoorden in de Rotterdamse Kuip voor hun ploeg uit Amsterdam.  Ajax ging naar de finale en won die met een 0-4 zege op Willem II!

Dit jaar werd er al een Klassieker gespeeld in Amsterdam. Feyenoord en Ajax Amsterdam stonden op 19 maart tegenover elkaar in de Johan Cruijff Arena. Het was de 26 speelronde van de Eredivisie. In Amsterdam  zegevierde de Rotterdamse formatie van trainer Arne Slot met 2-3 van de Amsterdamse ploeg. Feyenoord staat eerste in de Eredivisie en Ajax is de huidige nummer twee.

Odds Feyenoord – Ajax Amsterdam

De bookmakers op Voetbalwedden hebben de hoogste pre-odds bij deze halve finale van de KNVB beker ingedeeld bij een gelijkspel. De quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan op maximaal 3.75 keer het wedbedrag ingeschaald als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar aan te wijzen is.

Gaat Ajax Amsterdam winnen binnen de negentig minuten reguliere speeltijd? Dan keren legale, Nederlandse bookmakers als Bet365 tot maximaal 3.00 keer je inleg uit.

Winst van Feyenoord krijgt bij Unibet.nl quoteringen mee die oplopen tot maximaal 2.50 keer het wedbedrag dat je hebt achtergelaten bij het voorspellen van de halve finale van de KNVB beker 2022-2023.

Speltypen

De bookmakers op Voetbalwedden doen er naast het indelen van hoge quoteringen graag nog een schepje bij bovenop. Voor de Klassieker zijn vaak ook leuke promoties en specials te vinden bij de wedkantoren. Lees de voorwaarden goed door als je wilt weten hoe de bookmakers precies te werk gaan met de promoties en specials.

Naast het wedden via het 1×2 spelsysteem zijn er nog meer mogelijkheden om een voetbalwedstrijd te voorspellen. Voetbalgokkers kunnen zich bijvoorbeeld als goed uitleven bij het voorspellen van de doelpuntmakers. Ook is het mogelijk de manier van winnen te voorspellen. Als Feyenoord zich in de reguliere speeltijd kwalificeert voor de finale kunnen voetbalgokkers tot 2.12 keer de inleg scoren. Doet Ajax dit binnen de negentig minuten speeltijd, dan kan dat tot 2.55 keer de inleg op gaan leveren.

Krijgt Feyenoord een tegendoelpunt van de Ajacieden, dan staat er een beloning van 3.70 keer je wedbedrag te wachten. Wint Ajax zonder tegendoelpunt in de Rotterdamse Kuip? Dan kun je zelfs tot 5.25 keer je speelbedrag innen bij de Nederlandse bookmakers. Ook bij de andere halve finale: Spakenburg – PSV Eindhoven lopen de pre-odds torenhoog op. Op welke halve finale jij je voorspellingen ook gaat droppen, speel bewust en veilig mee via de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het voorspellen van bekerwedstrijden in Nederland, maar ook in de Spaanse, Engelse, Italiaanse en Duitse beker is razend populair bij voetbalgokkers. De Nederlandse bookmakers pakken dan ook graag extra uit als er echte toppers als Feyenoord – Ajax op het programma staan. Ook profiteren van de beste bookmakerdeals? Ga naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden en ontdek het speelsysteem dan bij je past.

Datum en tijdstip Feyenoord – Ajax

De halve finale van de KNVB beker Feyenoord – Ajax Amsterdam wordt op woensdag 5 april gespeeld. De Klassieker begint om 20:00 uur in De Kuip te Rotterdam. Gaat Feyenoord of Ajax door naar de bekerfinale van 2022-2023 waar PSV Eindhoven of SV Spakenburg wacht?  Zet in en win bij de beste bookmakers van Nederland via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.