• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag wordt de finale van de TOTO KNVB beker gehouden. De bekerfinalisten zijn Ajax Amsterdam en PSV Eindhoven. De finale wordt traditioneel gehouden in De Kuip te Rotterdam. Welke ploeg gaat dit seizoen de bekerfinale winnen? Scoor de beste pre-odds KNVB bij de bekerfinale Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven via Voetbalwedden!

Statistieken Ajax – PSV

Ajax Amsterdam nam de beker in totaal twintig keer mee naar Amsterdam. In 2021 ging de ‘zilveren dennenappel’ voor de laatste keer mee naar de hoofdstad van ons land. PSV won de KNVB beker in totaal tien keer. De Eindhovenaren wonnen vorig jaar de beker door Ajax in de finale te hebben verslagen met 2-1.

Drie maanden na het behalen van de KNVB beker slaagde de Eindhovenaren er ook in de Johan Cruijff Schaal te winnen tegen de Ajacieden. Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen versloegen de Eindhovenaren de Amsterdammers met 3-5.

Ook in het lopende Eredivisie seizoen is PSV de betere van de twee in de onderlinge duels. Zo werd afgelopen weekend de competitiewedstrijd tegen de Ajacieden met 3-0 gewonnen in het Philips Stadion te Eindhoven. Eerder dit seizoen werd er in Amsterdam ook al gewonnen van Ajax. Het werd 1-2 voor de Brabantse topploeg.

Odds Ajax – PSV

De bookmakers hebben voortreffelijke quoteringen klaarstaan voor de finale van de KNVB beker. De hoogste pre-odds vind je bij een gelijkspel. Als er binnen reguliere speeltijd nog geen bekerwinnaar is in De Kuip, dan keren de bookmakers tot maximaal 3.85 keer het wedbedrag uit.

Winst van Ajax krijgt een iets hogere quotering mee dan de odds bij een zege van PSV. Mochten de Amsterdammers winnen in Rotterdam-Zuid, dan wordt er tot maximaal 3.00 keer het speelbedrag uitbetaald door de bookmakers op Voetbalwedden.

In het 1×2 spelsysteem lopen de bookmakersbeloningen bij bekerwinst van PSV op tot maximaal 2.30 keer het wedbedrag dat je achterliet bij de wedkantoren.

Speltypen

De Nederlandse bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem nog meer leuke speltypen om een weddenschap te plaatsen op de finale van de KNVB beker. Voorspel bijvoorbeeld de bekerwinnaar van 2022-2023. De pre-odds bij bekerwinst van Ajax staan op 1.69 keer het speelbedrag ingedeeld. Mocht PSV de finale halen, dan lopen de pre-odds nog iets op naar maximaal 2.17 keer de inleg.

Ook de manier waarop de bekerfinalist wint, is een interessant speltype om toe te passen bij deze bekerfinale. Zo keren de bookmakers op Voetbalwedden tot 2.02 keer de inleg uit als Ajax binnen de reguliere speeltijd de beker wint. Pakt PSV de beker in de verlenging? Dan staat er zelfs een quotering van 12.50 keer het ingelegde speelbedrag tegenover.

Ook het voorspellen van het aantal goals in deze finale kan een hoge bookmakersbeloning opleveren. Bij de Nederlandse Sportsbooks lopen de odds op tot maximaal 11.50 keer de inleg als de Eindhovenaren met 0-4 of meer de beker wint. Bij een 4-0 zege of meer van de Ajacieden staat er met 7.25 keer de inleg nog een fraaie quotering voor je klaar.

Voetbalwedden

Wedden op finales als in de KNVB beker maakt het voorspellen van voetbalwedstrijden nog leuker. Voor beide teams is een wedstrijd waarin een prijs te pakken valt en dan wordt alles gegeven. Voor de Ajacieden is dit misschien wel de enige kans nog op een prijs dit seizoen.

Meespelen via de Nederlandse bookmakers op de finale van de KNVB beker? Vergelijk de wedkantoren via Voetbalwedden en vind de beste deal!

Datum en tijdstip KNVB bekerfinale

De TOTO KNVB bekerfinale Ajax Amsterdam – PSV Eindhoven wordt zondag 30 april gespeeld in De Kuip te Rotterdam. De eindstrijd van het Nederlandse bekertoernooi begint om 18:00 uur en wordt geleid door scheidrechter Serdar Gözübüyük. Welke ploeg wint volgens jou de 104ste bekerfinale van ons land? Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden.nl en maak de ultieme weddenschap op de KNVB bekerfinale 2022-2023!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.