• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het WK 2023 voor vrouwen gaat bijna beginnen, maar voor topfavoriet Verenigde Staten staat er nog een oefenwedstrijd op het programma. Het sterke damesteam uit de USA neemt het zondag op tegen Wales. De beste pre-odds scoren voordat het WK begint, kan nu al via Voetbalwedden.nl! Ontdek de beste deals bij de Nederlandse bookmakers bij het oefenduel van de WK-tegenstander van de Oranje Leeuwinnen: Verenigde Staten – Wales. 

Statistieken

Op de FIFA World ranking lijst prijkt de Verenigde Staten al tijden op de eerste plaats. De Amerikanen zijn dan ook weer topfavoriet op het WK 2023 dat op 20 juli aanstaande van start gaat. De USA vrouwen verliezen ook zelden een duel. De laatste keer dat dat nog voorkwam was op 11 november vorig jaar. De nummers twee op de ranglijst van de FIFA, Duitsland wist de Amerikaanse damesploeg met 1-2 te verslaan.

Voor de damesploeg uit de USA is de wedstrijd tegen Wales de laatste oefenwedstrijd voordat de ploeg van bondscoach Vlatko Andonovski naar Nieuw-Zeeland afreist. In de poulefase van het WK is de Verenigde Staten ingedeeld bij de Oranje Leeuwinnen, Portugal en Vietnam. Die laatst genoemde is de eerste tegenstander van de Amerikanen op het wereldtoernooi.

Het is de eerste keer dat de voetbalvrouwen uit de Verenigde Staten en Wales elkaar treffen. Voor zover bekend is, kwamen deze twee landenteams elkaar niet eerder tegen op een wereldtoernooi of voor een vriendschappelijk duel.

Odds Verenigde Staten – Wales

De meeste Nederlandse bookmakers hebben de hoogste pre-odds ingedeeld bij een zege van Wales. Mochten Groot-Brittanniërs zegevieren dan staan er bij dit resultaat quoteringen tot maximaal 3.30 keer het wedbedrag voor je klaar.

Bij een gelijkspel tussen de WK-tegenstander van de Leeuwinnen en Wales keren de beste wedkantoren tot 3.00 keer het speelbedrag uit. Een speelbedrag van tien euro wordt dan tot dertig euro waard.

De bookmakers willen bij winst van de Verenigde Staten ook nog diep in de buidel tasten. Als de topfavoriet voor eindwinst van het WK 2023 voor vrouwen deze laatste oefenwedstrijd wint van Wales dan kan er tot 1,74 het speelbedrag gewonnen worden bij de bookies.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is één van de vele manieren om een weddenschap te doen op voetbalwedstrijden. De bookmakers hebben vaak goede pre-odds in dit speltype. Er zijn echter meer mogelijkheden om de wedkantoren te laten cashen. Met speltypen als Correct score combinatie, handicap en Under/Over speelsystemen kan er een leuke combideal gesloten worden. Voetbalwedden biedt heel veel mogelijkheden.

Ook bij vrouwenvoetbal dat de laatste jaren steeds populairder begint te worden. Meer informatie over wedden in de pre-fase, live wedden of bookmakers quoteringen vind je op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het WK 2023 voor vrouwen is één van de weinige toernooien die in de zomer gehouden wordt. Het kan dan ook rekenen op veel voetballiefhebbers en voetbalgokkers. Bookmakers hebben de meeste quoteringen voor de komende oefenduels en WK wedstrijden al genoteerd. Via Voetbalwedden.nl speel je mee bij de betrouwbaarste wedkantoren van ons land. Ook bij vrouwenvoetbal zijn mooie deals te sluiten. Speel veilig en bewust en stop op tijd.

Datum en tijdstip Verenigde Staten – Wales

De oefenwedstrijd Verenigde Staten – Wales in het vrouwenvoetbal staat gepland op zondag 9 juli. Het duel begint om 22:00 uur in het PayPal Park in de Amerikaanse stad San Jose. Wil je deze zomer scoren met vrouwenvoetbal? Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden en scoor de beste bookmakerdeals bij USA – Wales!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.