• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op Het Kasteel te Rotterdam wordt aanstaande zondag de stadsderby tussen Sparta en Feyenoord gespeeld. De Feyenoorders zijn favoriet in dit duel, maar de Spartanen zitten vol zelfvertrouwen en willen niet onderdoen voor de landskampioen uit Rotterdam-Zuid. Wie wint er aanstaande zondag op Het Kasteel? Voorspel en scoor de beste odds bij Sparta – Feyenoord via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Sparta – Feyenoord

Sparta Rotterdam en Feyenoord speelden op 2 april dit jaar voor de laatste keer tegen elkaar op Het Kasteel. De Rotterdamse derby werd toen gewonnen door Feyenoord. De ploeg van trainer Arne Slot versloeg de Spartanen met 1-3. Ook in De Kuip waren de Feyenoorders vorig seizoen sterker dan de Spartanen. Op 11 september vorig jaar werd het 3-0 in De Kuip.

In 2017 wist Sparta voor de laatste keer op Spangen te winnen van ‘grote broer’ uit Zuid. Op 5 maart dat jaar werd het 1-0 voor Sparta. Het doelpunt kwam toen van Mathias Pogba die inmiddels gestopt in met zijn spelerscarrière. Een puntendeling op Spangen tussen Sparta en Feyenoord is heel lang geleden. Daarvoor gaan we terug tot 1991. Toen werd het 0-0 op Spangen en dat is al 32 jaar geleden.

Vorig weekend haalde Sparta Rotterdam de eerste drie punten van het seizoen op bij PEC Zwolle. De ploeg uit Spangen won met 1-2 bij PEC in Zwolle. Feyenoord slaagde er niet in de eerste drie punten te scoren. In de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard werd niet eens gescoord. Het bleef bij een 0-0 gelijkspel tegen de Limburgse ploeg.

Odds Sparta – Feyenoord

De beste quoteringen bij deze stadsderby zijn te vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden. Zo keren de Nederlandse wedkantoren tot 5.50 keer het speelbedrag uit bij winst van de Spartanen. Dit is dan ook de hoogste quotering bij dit duel.

Gaat het een gelijkspel worden op Het Kasteel? Dan zijn de bookmakers bereid tot 4.90 keer het wedbedrag uit te gaan keren aan voetbalgokkers die een correcte voorspelling deden op een gelijkspel.

Dan de odds bij winst van Feyenoord. Wint de ploeg van trainer Slot? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen klaar tot maximaal 1.57 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers inzetten op winst van de regerend landskampioen.

Speltypen

Zin om eens op een andere manier te wedden op voetbal, dan via het 1×2 spelsysteem? Dat kan ook bij de bookmakers op Voetbalwedden. De pre-odds kunnen soms zelfs veel hoger zijn dan in het 1×2 spelsysteem. Doe bijvoorbeeld een voorspelling bij speltype correct score combinatie. Mochten de Spartanen met 1-0 wonnen, dan kunnen voetbalgokkers tot 16.00 keer hun speelbedrag terugverdienen. Wordt het een 0-0 gelijkspel, dan kan er tot 15.00 keer het speelbedrag worden terugverwacht. Bij een 0-1 zeg van Feyenoord lopen de odds ook op tot maximaal 7.75 keer het speelbedrag. De pre-odds lopen alleen maar op bij uitslagen waarin de teams meer doelpunten zullen maken.

Voetbalwedden

Voetbalwedden streeft ernaar dat voetbalgokkers veilig kunnen wedden op voetbal. Op de bookmakerspagina staan alleen de bookmakers vermeld die in ons land onder zeer strenge eisen voetbalweddenschappen mogen aanbieden. Heb je een correcte voorspelling achtergelaten bij één van deze wedkantoren dan ben je er zeker van dat je wordt uitbetaald. Meer informatie over veilig en bewust wedden op voetbal vind je op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Sparta – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd Sparta Rotterdam – Feyenoord staat gepland op zondag 20 augustus. De Rotterdamse derby zal om 14:30 uur gespeeld gaan worden op Het Kasteel. Welke ploeg wint volgens jou? Welke speloptie je ook kiest, zet in en win met een correcte voorspelling op de eerste stadsderby van dit Eredivisie seizoen via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.