• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

PSV Eindhoven is bijna zeker van Europees voetbal. De ploeg van trainer Peter Bosz wist vorige week een goed resultaat te boeken tegen Sturm Graz in de laatste voorronde van de UEFA Champions League. Aanstaande dinsdag volgt de return in Oostenrijk. Bij winst of een gelijkspel kan PSV zich gaan opmaken voor de play-offs van de Champions LEague. Scoor odds tot maximaal 3.55 keer bij Sturm Graz – PSV Eindhoven via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Sturm Graz – PSV Eindhoven

Het Oostenrijkse SK Sturm Graz kreeg er afgelopen dinsdag goed van langs in het Philips Stadion. PSV versloeg de ploeg uit Graz met 4-1 in Eindhoven. Aanstaande dinsdag wordt de terugwedstrijd gehouden in de Merkur-Arena waar de supporters van Sturm hun club zullen aanmoedigen. Bij winst van Sturm Graz is PSV niet direct uitgeschakeld voor de play-offs van de Champions League, maar winnen of gelijk spelen zal de Eindhovenaren beter passen.

Mocht de Eindhovense ploeg Sturm Graz uitschakelen, dan gaat PSV door naar de play-offs. Daar kan het Rangers FC uit Schotland of Servette FC uit Zwitserland treffen. In dat geval is PSV zeker van deelname aan de groepsfase van de Champions League óf de Europa League.

Odds Sturm Graz – PSV Eindhoven

De bookmakers schalen de odds bij deze return het hoogst in bij een gelijkspel in de Merkur-Arena. Als de Eindhovense ploeg van trainer Peter Bosz niet verder komt dan een puntendeling met de Oostenrijkse club, dan levert dat voetbalgokkers die deze weddenschap maakten, tot 3.55 keer het speelbedrag op.

Bij een overwinning van Sturm Graz willen de bookmakers nog iets dieper in de buidel tasten dan bij een zege van PSV. Wint de ploeg in Graz met de Nederlandse doelman Kjell Scherpen onder de lat? Dan kunnen er beloningen van 3.05 keer het wedbedrag gescoord worden bij de Nederlandse wedkantoren.

Wint PSV Eindhoven, dan keren de bookmakers tot maximaal 2.13 keer het speelbedrag uit aan voetbalgokkers die dit vooraf ook hadden ingevuld op het wedstrijdformulier van de bookies. Check de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem via Voetbalwedden.nl!

Speltypen

Het 1×2 speelsysteem wordt door veel voetbalgokkers gehanteerd bij wedstrijden in de Champions League. Er zijn nog meer mogelijkheden om te wedden op dit hoogste Europese voetbaltoernooi. Het speltype de correct score combinatie levert ook flink wat hoge quoteringen op. Bijvoorbeeld als Sturm Graz met 1-0, 2-0 of 3-0 wint van PSV dan wordt er tot 6.00 keer het speelbedrag uitgekeerd door de Nederlandse wedkantoren.

Maakt PSV het nog wat bonter en wint de Eindhovense ploeg met 0-4, 0-5 of 0-6 van de Oostenrijkse tegenstander? Dan kunnen voetbalvoorspellers tot maximaal 35.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte weddenschap op dit resultaat.

Wedden op Sturm Graz – PSV Eindhoven kan ook via de beste live betting deals. Log in bij de bookmakers als de wedstrijd in Graz begint en scoor de hoogste odds bij het live wedden op de return van PSV in Graz.

Voetbalwedden

Voetbalwedden op Champions League wedstrijden is wedden op het hoogste voetbalniveau. Er is niet meer kennis van voetbal of gokken nodig om een succesvolle weddenschap te kunnen maken, maar met een goede voorbereiding wordt de winstkans wel verhoogd. Voetbalwedden helpt je daar graag bij en heeft op de bookmakerspagina de wedkantoren vermeld staat die in ons land legaal voetbalweddenschappen mogen aanbieden.

Datum en tijdstip Sturm Graz – PSV Eindhoven

De return tussen SK Sturm Graz en PSV Eindhoven staat gepland op dinsdag 15 augustus. De return wordt gehouden in de Merkur-Arena te Graz in Oostenrijk en begint om 20:30 uur. De Nederlandse bookmakers zijn er klaar voor en hebben de pre-odds zorgvuldig ingedeeld. Ontdek de beste wedkatoren en odds via Voetbalwedden en mis niets van de Champions League 2023-2024!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.