• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Nederlandse Eredivisie treffen PSV en Ajax elkaar in speelronde tien van de competitie. PSV Eindhoven heeft de beste papieren om dit duel naar zich toe te trekken, maar Ajax hoopt met een nieuwe trainer aan het roer snel punten te gaan pakken. Gaan de Ajacieden dat al in het Philips Stadion doen of winnen de Eindhovenaren ook dit duel in de Eredivisie. Vergelijk de bookmakers en quoteringen met elkaar op Voetbalwedden.nl!

Statistieken

Na tien Eredivisie duels staat PSV Eindhoven op de eerste plaats. De Eindhovense formatie wist 27 punten binnen te tikken en heeft twee punten meer dan AZ dat tweede staat. Ajax Amsterdam vinden we pas terug op de zeventiende plaats. De Ajacieden maken een zwaar seizoen mee en wezen deze week trainer Maurice Steijn de laan uit. Hedwiges Maduro neemt de taak van trainer Steijn over als Ajax uit gaat spelen bij PSV. Ajax heeft vijf punten en dat zijn er 22 minder dan de Eindhovense ploeg.

De laatste keer dat PSV voor eigen publiek tegen Ajax speelde, was op 23 april dit jaar. De Eindhovense formatie was toen een maatje te groot voor de Ajacieden. De Eindhovense ploeg won met 3-0 in het Philips Stadion. Ajax wist in 2022 voor de laatste keer drie punten uit Brabant mee te nemen. Op 23 januari dat jaar werd het 1-2 in Eindhoven.

Odds PSV – Ajax

De pre-odds bij de kraker PSV – Ajax staan het hoogst ingedeeld bij een zege van de Ajacieden. Krijgt de Amsterdamse ploeg het voor elkaar om te winnen in het Philips Stadion, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 7.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op winst van Ajax.

Ook bij een gelijkspel zijn torenhoge bookmakersbeloningen te scoren. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen momenteel op 5.50 keer het speelbedrag ingeschaald.  

Wint PSV voor eigen publiek? Als de Eindhovense ploeg drie punten pakt tegen Ajax keren de bookmakers tot 1.37 keer het speelbedrag uit. Ontdek andere speltypen en check de odds om nog meer uit een overwinning van PSV te kunnen halen.

Speltypen

Met de diverse speltypen van de Nederlandse bookmakers wordt wedden op PSV / Ajax nog interessanter. Vergelijk de quoteringen in speltypen correct score eens met elkaar. In dit speelsysteem staan de odds bij een 1-0 zege van PSV al op 9,00 keer het speelbedrag ingeschaald. Een 0-1 overwinning van de Ajacieden zal dan een bookmakersbeloning van maximaal 21,00 keer het speelbedrag opleveren.

Ook bij de Correct Score combinaties staan de pre-odds er goed op. Wordt het een 2-3, 2-4, 3-4 of 1-5 zege voor Ajax, dan keren de bookmakers tot 29,00 keer het speelbedrag uit.

De quoteringen bij de Sportsbooks zijn odds in de pre/fase. Dat wil zeggen dat er voordat de wedstrijd begint een weddenschap geplaatst dient te worden om mee te kunnen doen om de prijzen. Naast het wedden in de pre-fase, kan er ook live gespeeld worden op PSV-Ajax. De live betting deals zijn nog niet bekend, maar worden dat wel zodra de wedstrijd begint. Lees op Voetbalwedden alles over de diverse speltypen en je weet precies waar je aan begint.

Voetbalwedden

Voetbalwedden streeft ernaar dat elke voetbalgokker veilig en bewust kan wedden op voetbalwedstrijden. De bookmakers op de website voldoen aan de zeer strenge eisen van de overheid om weddenschappen aan te mogen bieden in ons land. Zelf kun je ook veel doen om bewust en veilig te gokken op voetbal. Speel met kleine bedragen en stop op tijd.

Datum en tijdstip PSV / Ajax

De Eredivisie kraker PSV Eindhoven – Ajax Amsterdam wordt gespeeld op zondag 29 oktober. Het duel begint om 14:30 uur in het Philips Stadion te Eindhoven. Krijgt trainer Maduro de Amsterdamse club weer aan de praat met een klinkende overwinning in de Brabantse lichtstad of valt er ook voor de Ajacieden niets te halen bij de huidige koploper van de Eredivisie? Vul je voorspellingen op tijd in bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl en scoor de beste odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.