• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Argentinië en Frankrijk strijden aanstaande zondag om de wereldtitel. Deze nu al historische ontmoeting zal plaatsvinden in het Lusail Iconic Stadion te Lusail. Wie wordt er kampioen op het WK 2022 in Qatar?  Voor de beste pre-odds en promotiedeals ga je naar de bookmakerspagina van Voetbalwedden. Scoor jij de winnende weddenschap bij de WK voetbal finale Argentinië – Frankrijk? Speel mee en win! 

Statistieken Argentinië – Frankrijk

Argentinië en Frankrijk speelden op het WK 2018 in Rusland voor de laatste keer tegen elkaar. De landenteams troffen elkaar toen in de achtste finale. Er werden maar liefst zeven goals gemaakt in dat duel, maar de Fransen maakten er net één meer en wonnen met 4-3. De Argentijnen konden al vroegtijdig terug naar huis keren. De Fransen werden in dat jaar wereldkampioen.

De Argentijnen werden in totaal twee keer kampioen op een WK. Ook de Fransen wisten de titel in totaal tweemaal te veroveren. Er zal dus hoe dan ook een land komen dat straks op drie wereldtitels staat. De vraag is alleen wie!?

Odds Argentinië – Frankrijk

De Nederlandse bookmakers wijzen voorafgaand aan deze WK finale geen favoriet aan. Volgens de bookmakers zijn beide landenteams in staat de titel te pakken. De hoogste pre-odds worden uitgekeerd bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem lopen de pre-odds op tot maximaal 3.15 keer de inleg als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is. Deze odd vonden we bij TOTO.nl!

Mocht Argentinië winnen dan is bookmaker Unibet bereid tot maximaal 2.88 keer je speelbedrag uit te gaan keren.

Worden de Fransen voor de tweede keer op rij wereldkampioen? Dan staat er bij Unibet een maximale quotering van 2.85 keer de inleg voor je gereed.

Speltypen

De Nederlandse bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem nog meer speltypen waarbij je hoge odds kunt scoren. Voorspel bijvoorbeeld de manier van winnen, maak een deal in het under/over speelsysteem of voorspel welke speler scoort. Is de Argentijn Lionel Messi weer van onschatbare waarde voor zijn land en scoort de spits of geeft een assist, dan kan jou dat tot 1.90 keer je speelbedrag opleveren. Bij het Franse elftal is Kylian Mbappe de ster van dit WK. Als Mbappe scoort of een assist geeft keren de bookmakers met 2.30 keer je inleg nog iets meer uit.

Wed op de speler die volgens jou het eerste doelpunt van de finale maakt. De odds bij een scorende Julian Alvarez levert je al snel 7.00 keer het speelbedrag op. Scoort de Fransman Olivier Giroud het eerste doelpunt van de wedstrijd, dan kan je 8.50 keer de inleg terugverdienen als jij dit vooraf al had voorspeld bij de bookies.

Met wedden in de pre-fase begint de voorpret al ver voordat de WK finale begint, maar ben je meer fan van live wedden dan kan dat natuurlijk ook. Bezoek de bookmakers als de finale zondagmiddag begint en scoor tijdens het duel de hoogst mogelijke odds via live betting.

Voetbalwedden

De WK finale is de ontknoping van het WK 2022 in Qatar. Het Nederlands elftal zagen we stranden in de kwartfinale tegen Argentinië. Voetbalwedders kunnen nog eenmaal scoren op dit WK door de juiste voorspellingen te droppen bij Argentinië – Frankrijk. Lees de voorwaarden van de wedkantoren en scoor jouw WK deal!

Datum en tijdstip Argentinië – Frankrijk

De WK finale Argentinië – Frankrijk wordt gespeeld op zondag 18 december. De eindstrijd vindt plaats in het Lusail Iconic Stadion te Lusail en begint om 16:00 uur (Nederlandse tijd). Scoor nog eenmaal op het WK 2022 in Qatar en drop je voorspellingen bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.