• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Over twee weken begint de eindronde van het EK voetbal. In voorbereiding op dat toernooi speelt Oranje deze week twee oefenwedstrijden. Woensdag 2 juni is Schotland de eerste tegenstander in deze korte oefencampagne. Gaat bondscoach Frank de Boer door het duel Nederland – Schotland vertrouwen tanken door een overwinning te boeken? Plaats je voorspelling voor dit eerste oefenduel richting het Europees kampioenschap voetbal en wordt de kampioen van Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – Schotland

Oranje heeft de topvorm nog niet te pakken. Sinds het aanstellen van bondscoach Frank de Boer in oktober 2020 heeft het Nederlands elftal vier keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren. Niet de beste adelbrieven om een EK eindronde in te gaan. Toch is er reden voor optimisme. Nederland begint de voorbereiding op dat toernooi namelijk tegen een land waarvan we vaak winnen: Schotland.

In de laatste vier confrontaties tegen de Schotten zegevierde Oranje vier keer. Een betere tegenstander om het vertrouwen een boost te geven is er niet. De Schotten verkeren zelf bovendien in een vormcrisis. De enige zege die de ploeg in de afgelopen vijf wedstrijden wist te boeken was de 4-0 overwinning op de Faeröer Eilanden. Tegen Israël en Oostenrijk – tegenstander van Oranje op het komende EK – werd gelijkgespeeld. Van Slowakije en (wederom) Israël werd verloren.

Pre-wedstrijd quoteringen

De odds bij de online bookmakers laten geen ruimte voor twijfel: Nederland is favoriet. Wie inzet op een overwinning van Oranje aanstaande woensdag tegen Schotland, scoort maximaal x1,46 keer het ingelegde speelbedrag.

Vul jij op het wedformulier in dat het een gelijkspel wordt? Dan wordt er bij de bookmakers een stuk minder geld op tafel gelegd als jij gelijk krijgt. Een puntendeling levert bij TOTO.nl momenteel al x4,50 keer je inleg op!

Wordt de verrassing compleet en gaat Schotland zelfs met de zege aan de haal? Dan zijn voetbalpunters die het aandurfden om hier op in te zetten de winnaars! Zij pakken met gemak x5,80 keer het ingelegde bedrag op een zege van de Schotse nationale voetbalploeg.

Speltypen

Heb jij nou zoiets: allemaal leuk en aardig, maar ik win liever wat meer als Nederland wint? Overweeg dan eens om mee te spelen via de correcte score combinatie. We zien in de pre-fase tal van interessante quoteringen voorbijkomen bij dit speltype.

Momenteel kan je maximaal x3,15 keer je inleg scoren als je een weddenschap plaatst op een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van Nederland. Een 4-0, 5-0 of 6-0 zege van het elitekorps van Frank de Boer levert zelfs x12,25 keer je inleg op!

Het speelbedrag dat je plaatst op een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning voor Schotland staat bij de online bookmakerskantoren ook op x12,25 keer het aantal ingelegde euro’s op die correcte score combinatie. Bij een 2-1, 3-1 of 4-1 zege van het Nederlandse elftal keert TOTO.nl momenteel maximaal x4,00 je wedbedrag uit!

Voetbalwedden

Hou jij van voetbal en van een gokje wagen? Doe dan een keer mee met Voetbalwedden: het online platform voor het succesvol plaatsen van voetbalweddenschappen! Klaar voor het EK 2021? Loop dan alvast warm met Nederland – Schotland!

Datum en tijdstip Nederland – Schotland

Inzetten op dit duel in de pre-fase dient te gebeuren voor woensdag 2 juni 20:45 uur. Want op dat moment wordt in Estádio Algarve te Faro (Portugal) de aftrap verricht. Live gokken kan gedurende de hele duur van dit oefenduel en vindt plaats via de bookmakerspagina van Voetbalwedden. Hier vind je ook diverse livestreams van deze wedstrijd.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.