• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aanstaande zondag komt Oranje op EURO 2024 voor het eerst in actie. Bondscoach Ronald Koeman en zijn team nemen het op tegen Polen. De wedstrijd wordt gehouden in het Volkspark Stadion te Hamburg. De bookmakers op Voetbalwedden zijn er klaar voor en schroeven de pre-odds bij het duel Polen – Nederland graag hoog op.

Statistieken

Het EK wordt dit jaar in Duitsland gehouden. De Duitsers beginnen EURO 2024 met de openingswedstrijd tegen Schotland. Nederland gaat aanstaande zondag aan de bak. In Groep D speelt Oranje tegen Frankrijk en Oostenrijk, maar begint het toernooi tegen Polen. De beste twee landen in de poule gaan door naar de knock-outs. De nummer drie krijgt ook nog een kleine kans om verder te komen op het toernooi. De titelverdediger is Italië. De Italianen doen ook op dit EK mee voor het kampioenschap.

Odds Polen – Nederland

De bookmakers schroeven de pre-odds bij de wedstrijd Polen en Nederland het hoogst op bij een zege van het Poolse elftal. Als de eerste tegenstander van Oranje op EURO 2024 drie punten verovert, dan keren de bookmakers tot 5.76 keer het speelbedrag uit.

Bij een gelijkspel kunnen de beloningen van de Nederlandse bookmakers ook flink oplopen. De maximale odds bij een puntendeling tussen Polen en Nederland staat op 4.14 keer het speelbedrag ingedeeld.

Wint Oranje in Hamburg van Polen, dan staan de maximale odds in het 1×2 spelsysteem op 1.60 keer de inleg ingedeeld. De wedkantoren verwachten dus duidelijk de meeste winstkansen bij een zege van Nederland.

Speltypen

De Nederlandse bookmakers noteren hoge odds in het 1×2 spelsysteem, maar er zijn nog meer opties om te wedden op Polen – Nederland. Speelsystemen als: correct score combinatie, welke speler scoort als eerst en welk land wordt groepswinnaar zijn maar kleine voorbeelden van wat mogelijk is om te scoren bij de duels van Oranje. Ben je meer fan van live wedden op EURO 2024? Ook dat kan bij de wedkantoren op Voetbalwedden.nl! De live betting deals worden pas bekend als de wedstrijd tussen Polen en Nederland begint. Tot die tijd kan de voorpret al beginnen met een voorspelling in de pre-fase van de wedstrijd.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden op EK wedstrijden kan iedereen. Helaas is niet elk wedkantoor betrouwbaar. Bij Voetbalwedden.nl is het alleen mogelijk om via betrouwbare wedkantoren in te zetten op wedstrijden zoals Polen – Nederland. Vergelijk de bookmakers met elkaar op de bookmakerspagina en scoor met een correcte deal op Polen Nederland in het Volkspark Stadion te Hamburg.

Datum en tijdstip Polen – Nederland

De wedstrijd van Oranje op EURO 2024: Polen – Nederland wordt gespeeld op zondag 16 juni om 15:00 uur in het Volksparkstadion te Hamburg. Pakt Oranje de eerste drie punten in Groep D van EURO 2024? Welke speelstijl je ook hanteert, kies voor de betrouwbare bookmakers op Voetbalwedden.nl en scoor de odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.