• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Oranjeleeuwinnen staan aanstaande zaterdag in kwartfinale van het EK2022 voor vrouwen. De ploeg van bondscoach Mark Parsons neemt het dan op tegen Frankrijk. Bij winst behoren de Leeuwinnen tot de laatste vier van dit EK in Engeland. Wedden op de uitslag van Frankrijk – Nederland? Hoge pre-odds en deals vind je op de bookmakerspagina op Voetbalwedden!

Statistieken Frankrijk – Nederland

Frankrijk is eerste geworden in de poule en Nederland tweede. Op de FIFA ranglijst staan de Fransen met de derde plek net een plaats boven Nederland. Op papier zijn de Fransen dus net iets sterker dan ons Nederlands damesteam.

De Franse ploeg van bondscoach Corinne Diacre versloeg op dit EK Italië met 5-1, België met 2-1 en het werd een 1-1 gelijkspel tegen IJsland. Onze Leeuwinnen begonnen het EK met een 1-1 gelijkspel tegen Zweden, maar versloegen vervolgens wel Portugal met 3-2 en Zwitserland met 1-4.

In het verleden hebben de Oranjeleeuwinnen het wel vaker lastig gehad tegen de Fransen. De laatste ontmoeting dateert van 22 februari. Toen troffen de Leeuwinnen het Franse Les Bleues op het Tournoi de France voor vrouwen. Frankrijk won toen met 3-1. In 2020 werd het een 3-3 gelijkspel op hetzelfde toernooi. In 2017 speelden het Nederlands dameselftal een oefenwedstrijd tegen Frankrijk. Dat duel ging verloren met 1-2 mede dankzij een eigen doelpunt van Leeuwin Anouk Dekker. Een oefenwedstrijd in 2015 waren de Leeuwinnen wel de baas over het Franse team. Het werd toen 1-2.

Odds Frankrijk – Nederland

De quoteringen voor deze kwartfinale staan het hoogst ingedeeld bij een zege van de Oranjeleeuwinnen. Als de ploeg van bondscoach Mark Parsons wint van Frankrijk, dan kunnen voetbalwedders een pre-odd van maximaal x4.75 keer de inleg binnen tikken.

Wordt het een gelijkspel? Dan zijn de bookmakers nog altijd zeer gul. In het 1×2 spelsysteem staat een hoge pre-odd van x3.85 keer de inleg op scherp als het een gelijkspel is na negentig minuten speeltijd.

Een overwinning van het Franse team wordt het meest voorspeld. De bookmakers gaan dan ook tot een maximale uitbetaling van x1.73 keer je speelbedrag als de Fransen onze Leeuwinnen naar huis gaan sturen.

Speltypen

Wil je weleens op een andere manier wedden op voetbal? Ook dat kan bij de bookmakers op Voetbalwedden. Voorspel welk land er doorgaat naar de volgende ronde, of de manier van winnen. Kwalificeert Frankrijk zich bijvoorbeeld al in de reguliere speeltijd? Dan keert de TOTO x1.58 keer de inleg aan je uit. Mocht het Nederland zijn die zich binnen negentig minuten weet te kwalificeren, dan staat er een hoge pre-odd van x4.10 keer de inleg voor je klaar. Bij verlenging en na penalty’s worden die quoteringen in dit speltype alleen maar hoger.

Ontdek jouw manier van spelen bij de bookmakers op Voetbalwedden of speel mee via live betting waarin ook genoeg valt te halen als je de juiste voorspellingen doet op Frankrijk – Nederland.

Voetbalwedden

Het EK2022 voor vrouwen is al bij de kwartfinales beland. Frankrijk – Nederland is een van de topduels die gespeeld worden. Overweeg ook te wedden op de andere drie kwartfinales zoals Engeland – Spanje. Het Engelse damesteam wordt geleid door de Nederlandse succesbondscoach Sarina Wiegman. Duitsland neemt het op tegen Oosterrijk en onze poulegenoot Zweden treft onze zuiderburen, België.

Op welke wedstrijd je ook wedt, doe dit verantwoord en veilig. Bij de bookmakers op Voetbalwedden is dat mogelijk, omdat zij volledig aan de eisen voldoen van de Nederlandse Kansspelautoriteiten.

Datum en tijdstip Frankrijk – Nederland

De Leeuwinnen spelen op zaterdag 23 juli de kwartfinale tegen Frankrijk. Het duel wordt gespeeld in het Aesseal New York Stadium te Rotherham en zal om 21:00 uur gaan beginnen. Wedden in de pre-fase kan totdat tijdstip. Daarna is alleen live wedden nog mogelijk. Wed jij op een halve finaleplaats voor de Leeuwinnen of voegen de Fransen zich aan de laatste vier van het EK toe? Voorspellen en winnen doe je bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.